Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Annyira összeszorítom az...

Annyira összeszorítom az állkapcsom, hogy totál begörcsöl a fejem, mert feszült vagyok, mit csináljak vele? 21/L

Figyelt kérdés

Szinte állandóan óriási feszültség van bennem, ingerült vagyok a nap legnagyobb részében, pedig viszonylag stresszmentes környezetben vagyok; olykor annyira nem bírok ezzel az idegességgel, hogy nekiállok csapkodni, dobálózni a saját szobámban, vagy szándékosan beverem a kezemet az ajtóba/falba, ilyesmi, időnként előfordul, hogy saját magamba belevágok. Próbáltam homeopátiás nyugtatót, semmit nem használt, pszichológus tanított relaxációs gyakorlatot, ami csak fokozta az idegességemet, pszichiáter írt fel frontint, majd rivotrilt, de folyton túladagoltam magam, egyszerűen képtelen voltam kontrollálni magam. És nagyon rossz, hogy nehezen tudok aludni is, mert fáj fejem attól, hogy nagyon erősen összeszorítom az állkapcsom. Próbáltam már, hogy ellazítsam az állkapcsom, de először észre se vettem, hogy helyette belemarkoltam a karomba, és úgy belemélyesztettem a körmeimet, hogy vérezni kezdett.

Mit csinálhatnék?? Van valakinek valami ötlete? :(

(A beszélgetés sem segít, múltkor a pszichológusnál annyira felhúztam magam, hogy darabokra törtem a tollamat)

2013. máj. 19. 10:24
1 2 3
 21/28 dani900 ***** válasza:
Nincs miért? Igazából minden cél egy eszköz, hogy azáltal elérd a belső békédet, és esélyt adjál magadnak, hogy boldog lehess. Ezért vannak a célok. Mitől lennél te boldog?
2013. máj. 20. 09:02
 22/28 A kérdező kommentje:
Kedves Stilness. Egyáltalán nem fikáztam, csak bemásoltam valakinek a kommentjét. Tudod nem vagyunk egyformák, van, aki hisz a hókuszpókuszokban és van aki nem. Ez nem azt jelenti, hogy nem akarok megoldást találni
2013. máj. 20. 09:14
 23/28 dani900 ***** válasza:

Na, ja kinek a pap, kinek a papné, én is megpróbáltam végignézni, de nem ment :)

És, te kérdező, mikor voltál utoljára boldog?

És, hogy érzed, mikor kezdődött a lejtmeneted?

2013. máj. 20. 09:22
 24/28 A kérdező kommentje:

én sose éreztem magam boldognak. Már kisgyerekként is tök gáz voltam, sose voltak barátaim, mindig magamba fordultam. Persze, nem azt mondom, voltak jobb napjaim is, de általában inkább sz*r volt, mint jó...

Fogalmam sincs mitől lennék "boldog". Mondjuk akkor érezném jól magam, ha rájönnék, mitől érezném jól magam. Haha..

2013. máj. 20. 09:29
 25/28 anonim ***** válasza:
A pszihológiában semmi hókuszpók nincs.
2013. máj. 20. 09:42
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem érdemes a kérdezőt bántani, hisz ez a baja. Semmit sem tud elfogadni, mindenkitől viszolyog. Saját magát is alulértékeli. Kérdező: szüleiddel, rokonaiddal hányadán állsz? Milyen iskolát végeztél, és hogyan? Jelenleg is tanulsz még, vagy ennyi is elég neked? Mivel foglalkozol?

Ha meg nem sértelek...

2013. máj. 20. 22:45
 27/28 A kérdező kommentje:
NEm sértődök meg. Nem elég nekem "ennyi". Csak egy érettségim van, és OKJ-s képzésre vagyok beiratkozva, mert egyetemre nem vettek fel. Nem tanulok, már december óta nem jártam bent a suliban (nem is azt tanulom, amit szerettem volna, bár nem is volt konkrét fogalmam arról, mit is szeretnék) mert nem bírtam bemenni. Viszont folyton ostorozom magam amiatt, hogy nem tanulok, hogy senki vagyok, hogy nem vettek fel egyetemre sem. Családom elég gáz, többi rokont ált. kerülöm, mert rosszul vagyok tőlük, kapcsolat nincs.
2013. máj. 20. 22:50
 28/28 anonim válasza:
Na, kellett neked panaszkodni :D
2013. szept. 22. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!