Annyira összeszorítom az állkapcsom, hogy totál begörcsöl a fejem, mert feszült vagyok, mit csináljak vele? 21/L
Szinte állandóan óriási feszültség van bennem, ingerült vagyok a nap legnagyobb részében, pedig viszonylag stresszmentes környezetben vagyok; olykor annyira nem bírok ezzel az idegességgel, hogy nekiállok csapkodni, dobálózni a saját szobámban, vagy szándékosan beverem a kezemet az ajtóba/falba, ilyesmi, időnként előfordul, hogy saját magamba belevágok. Próbáltam homeopátiás nyugtatót, semmit nem használt, pszichológus tanított relaxációs gyakorlatot, ami csak fokozta az idegességemet, pszichiáter írt fel frontint, majd rivotrilt, de folyton túladagoltam magam, egyszerűen képtelen voltam kontrollálni magam. És nagyon rossz, hogy nehezen tudok aludni is, mert fáj fejem attól, hogy nagyon erősen összeszorítom az állkapcsom. Próbáltam már, hogy ellazítsam az állkapcsom, de először észre se vettem, hogy helyette belemarkoltam a karomba, és úgy belemélyesztettem a körmeimet, hogy vérezni kezdett.
Mit csinálhatnék?? Van valakinek valami ötlete? :(
(A beszélgetés sem segít, múltkor a pszichológusnál annyira felhúztam magam, hogy darabokra törtem a tollamat)
Na, ja kinek a pap, kinek a papné, én is megpróbáltam végignézni, de nem ment :)
És, te kérdező, mikor voltál utoljára boldog?
És, hogy érzed, mikor kezdődött a lejtmeneted?
én sose éreztem magam boldognak. Már kisgyerekként is tök gáz voltam, sose voltak barátaim, mindig magamba fordultam. Persze, nem azt mondom, voltak jobb napjaim is, de általában inkább sz*r volt, mint jó...
Fogalmam sincs mitől lennék "boldog". Mondjuk akkor érezném jól magam, ha rájönnék, mitől érezném jól magam. Haha..
Nem érdemes a kérdezőt bántani, hisz ez a baja. Semmit sem tud elfogadni, mindenkitől viszolyog. Saját magát is alulértékeli. Kérdező: szüleiddel, rokonaiddal hányadán állsz? Milyen iskolát végeztél, és hogyan? Jelenleg is tanulsz még, vagy ennyi is elég neked? Mivel foglalkozol?
Ha meg nem sértelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!