Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kénydzeres mozgásaim vannak....

Kénydzeres mozgásaim vannak. Nem is egy. A legaggasztóbb az hogy picit grimaszolok. A szememet összeszorítom, elengedem. Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

Mi ez? Szüleim miatt? Apum verte anyumat (nem annyira sűrűn de verte) lehet ettől?

23/L tanulok egyetemen, és nagyon ciki.

mit csináljak hogy elmúljon?

Olyan érzés ez mintha muszáj lenne megcsináljam, mert különben megőrülök. Néha kibírom fél óráig hogy ne csináljam, de utána 100x erősebben visszajön. Nem bírok leállni vele.

2012. jan. 5. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos segíteni nem tudok, viszont azt is kérdezted, hogy mi ez egyáltalán. Nos, ha mást nem is, de ezt tudom, rá is kerestem neked, íme:

[link]

2012. jan. 5. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Pszichiátert keress fel, valamilyen kényszerbetegség lehet. Nem hiszem, hogy a probléma fizikális eredetű, mert akaratlagosan csinálod ezeket, nem pedig magától ráng az arcod.
2012. jan. 5. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
így van akaratlagosan csinálom :S köszi
2012. jan. 5. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:

NE pszichiátert!

Ne csatlakozz te is a gyógyszerzabálókhoz! A lelki problémák, sebek, nem fognak elmúlni maguktól, pszichoterapeutát keress inkább.

Ez felgyülemlett stressz, idegesség lehet mögötte, ez nem olyan komoly és durva, nekem is vannak és voltak hasonló gondjaim.

21L

2012. jan. 5. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak éppen a pszichiátriai betegségeknek nem csak lelki okai vannak, hanem biológiai folyamatok is károsodnak sok esetben, ezért kellhet gyógyszer. Mellesleg a pszichiáter sem csak gyógyszereket ad, ha van megfelelő képzettsége pszichoterápiát is végez, persze meg kell találni a megfelelő szakembert. Mint mindenhol itt is van olyan orvos, aki könnyen letudja a betegét 1 recepttel, meg olyan is aki normálisan végzi a munkáját. Attól, hogy neked nem használt, sok emberen segít. Még mindig inkább jobbnak tartom, ha valaki gyógyszert szed és teljes életet tud így élni, mintha elutasítja ezt, és a fennálló problémái miatt az életminősége jelentősen romlik.
2012. jan. 5. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Bizony pszichiáter kell neked. Hidd el, aki odamegy, az nem gyógyszerzabáló. A pszichiáter az egyetlen szakorvos, aki el tudja dönteni, mire van neked szükséged. Ha olvasod ezt a fórumot, mindig jelentkezik legalább 1 fő, aki ellenzi a pszichiátert, 1 fő aki a Szendi Gábort javasolja, és 1 fő aki a saját maga főzte neoroptinját akarja rád sózni. Aki szakorvost javasol, az valóban azt szeretné ha meggyógyulnál. A többi nem, csak a saját hülyeségét erőltetné rád.

2012. jan. 5. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ácsi, én nem vagyok alapvetően pszichiátria-ellenes, de ez még nem az a szint, amikor szükség lehet rá. Mint már mondtam, voltak hasonló gondjaim és pszichológus is tudott segíteni, minden gyógyszer nélkül!

Amíg nem muszáj, felesleges pszichiáterhez menni, mert ha a pszichológus úgy találja, biztos javasolni fogja a pszichiátriát.

És ami viszont törvényszerű, hogy nincs olyan pszichiáter, aki 1-3 alkalmon belül ne kezdjen el gyógyszerezni. Függetlenül attól, hogy ebben ki is merül a tevékenysége vagy sem.

2012. jan. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!