Idegbeteg vagyok? Grimaszolok, kattogok mint 1 tourettes (lehet az vagyok). Irritálnak az emberek. Késztetésem van rá hogy a hajamat nyirkáljam ollóval. Olyan megnyugtató érzés valahogy.
Figyelt kérdés
Már 1 éve nem voltam fodrásznál.Minek? Megnyirom én magamnak. Amúgy engem nem zavar h nem vagyok 100as csak néha már attól félek h leütök valakit. Tiszta idegbeteg vagyok, irritálnak az emberek. Főleg a csajok a süket dumájukkal a szoláriumozott pofájukkal meg a pucsitásukkal meg az ááájfónnal villogással meg a műkörmeikkel (ezért nem járok discoba). Az öreg banyákra is alergiás vagyok amikor pofátlanul tolakodnak fel a buszra. Én vagyok 162 centi meg 45 kiló a banya meg van 80 kiló meg 170 centi,megy a kinai piacra mert nincs jobb dolga,én meg 4:30kor keltem hogy beérjek vizsgára a suliba egész nap semmit nem ittam csak 1 tesco gazdaságos energia italt ittam. És akkor a pofátlan nyanya nyomakodik be elém. Nem értem miért kellen tisztelnem csak azért mert öreg. Miért mit tett értem? Mit ért el az életben? Lehet h prosti volt,honnan tudjam...ennyivel 1 gyilkost is tisztelhetnék csak azért mert öreg. Agyamra megy az illem is. Ha a spermák illedelmesek lennének akkor kihalna az emberiség.Durva pofátlan világban csak úgy lehet megélni ha te is durva és pofátlan vagy. Na és pl. az ilyeneken tudom nagyon felhúzni magamat. Amikor valaki bepofátlankodik elém a buszon vagy amikor elálják a mozgólépscőt a sok birka. 19 éves csaj vagyok2013. máj. 16. 20:03
11/12 anonim válasza:
Jól esik, ha a hajadat vagdosod? Ha félsz, hogy leütsz valakit, akkor a hajnyírás helyett próbáld ki még a nyakad nyirbálását is, az még jobb érzés, így legalább utána már nem kell félned, hogy valakit leütsz! Ja mellesleg tudod, hogy többek között miért árultad el magadat? Segítek! Ha irritálnak az emberek, akkor miért írsz embereknek erről, hmm??? Na erre válaszolj! De nem fogsz, mert belegabalyodtál a saját hülyeségedbe! Hajrá! Egy hobbi segíthet rajtad!
12/12 anonim válasza:
Régi kérdés, de azért válaszolni szeretnék, mert a mai rohanó világban sokan vannak így. A túlzott koffeinfogyasztás remegést, rángatózást, heves szívdobogást, ingerlékenységet okoz. A kevés alvás és az alultápláltság (amiről 18-as BMI alatt beszélhetünk) szintén ingerlékenységet okoz, intoleráns viselkedést, migrénes fejfájást, agressziót, hallucinációkat, disszociációkat, depressziót, érdektelenséget és a lappangó mentális zavarokat is felerősíti. Tartós alvásmegvonás esetén a kommunikáció akadozása, beszédképtelenség, koordinálatlan mozgás és eszméletvesztés fordul elő. Nő a daganatos megbetegedések kockázata, a stroke kockázata, a cukorbetegség kockázata, a magas vérnyomás kockázata és az elhízás kockázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!