Idegbeteg vagyok? Grimaszolok, kattogok mint 1 tourettes (lehet az vagyok). Irritálnak az emberek. Késztetésem van rá hogy a hajamat nyirkáljam ollóval. Olyan megnyugtató érzés valahogy.
Figyelt kérdés
Már 1 éve nem voltam fodrásznál.Minek? Megnyirom én magamnak. Amúgy engem nem zavar h nem vagyok 100as csak néha már attól félek h leütök valakit. Tiszta idegbeteg vagyok, irritálnak az emberek. Főleg a csajok a süket dumájukkal a szoláriumozott pofájukkal meg a pucsitásukkal meg az ááájfónnal villogással meg a műkörmeikkel (ezért nem járok discoba). Az öreg banyákra is alergiás vagyok amikor pofátlanul tolakodnak fel a buszra. Én vagyok 162 centi meg 45 kiló a banya meg van 80 kiló meg 170 centi,megy a kinai piacra mert nincs jobb dolga,én meg 4:30kor keltem hogy beérjek vizsgára a suliba egész nap semmit nem ittam csak 1 tesco gazdaságos energia italt ittam. És akkor a pofátlan nyanya nyomakodik be elém. Nem értem miért kellen tisztelnem csak azért mert öreg. Miért mit tett értem? Mit ért el az életben? Lehet h prosti volt,honnan tudjam...ennyivel 1 gyilkost is tisztelhetnék csak azért mert öreg. Agyamra megy az illem is. Ha a spermák illedelmesek lennének akkor kihalna az emberiség.Durva pofátlan világban csak úgy lehet megélni ha te is durva és pofátlan vagy. Na és pl. az ilyeneken tudom nagyon felhúzni magamat. Amikor valaki bepofátlankodik elém a buszon vagy amikor elálják a mozgólépscőt a sok birka. 19 éves csaj vagyok2013. máj. 16. 20:03
1/12 anonim válasza:
Ne tömd magad teszkó gadaságo energiaitallal (sőt nem gazdaságos szarokkal se! ) és máris jobb lesz a helyzet. hidd el nekem, ugyanolyan idegesítő vagy te is, mint az ájfónnalvillogópucsítóicsák ;)
2/12 anonim válasza:
szar a billentyűzetem nézd el nekem a betűkihagyásokat X)
3/12 anonim válasza:
Szerintem meg füllentettél és valójában egy középkorú klimaxos nő vagy, aki nem tudja feldolgozni az öregedés gondolatát és azzal próbál kompenzálni, hogy fiatal lányokat aláz meg a neten.
4/12 anonim válasza:
Jó, akárki is vagy, az első válaszom alapján én sem vagyok jóságosabb nálad, de majd igyekszem. :)
5/12 A kérdező kommentje:
anyád a klimaxos nő g.e.c.i
2013. máj. 19. 12:40
6/12 A kérdező kommentje:
energia italról nem fogok lemondani,az nekem a benzinem,az nélkül nem működik az agyam,koffein függő lettem már az anyám hasába,a kávé meg megfosat ezért inkább kanalazom az instant kávét aztán iszok rá vizet az úgy nem fosat meg,csak az a gond h reggel lusta vagyok lemmenni a konyhába kávéért :D
2013. máj. 19. 12:44
7/12 anonim válasza:
mit vársz tőlünk ????
magad szerint is idegbeteg vagy.
nem eszel rendesen, hülyeségeket iszol.
hülyeségeket mondasz.
kíméld meg a világot magadtól. inkább menj, és aludd ki magadat.
pihenned kell, és türelmesnek a gyengébekkel. Ne hidd, hogy te vagy a legerősebb. Eltaposlak, ha akarlak!
te is leszel egyébként öreg, ha megéled ...
8/12 A kérdező kommentje:
eltaposlak én téged te ratyitallér ne ugass :D
2013. máj. 27. 16:55
9/12 anonim válasza:
Itt vagy még?nagyon löksi csaj vagy.szerintem teljesen igazad van😂😂😂 szinén egy lány
10/12 anonim válasza:
Szerencsétlen marha..... hahahahaha téged én sem engednélek előre! Hisz láthatatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!