Mi tehetnék? Mivel vidítsam fel magam? 19L
Időszakosan, feldobottnak vagy lehangoltnak érzem magam.
Komolyan kezdem azt érezni, hogy megőrülök. Mielőtt valaki felhozná, biztosan nincs bipoláris zavarom. A súlyom állandóan ingadozik attól függően, hogy milyen állapotban vagyok. Amikor jól érzem magam, energikus vagyok, leadom a kilókat, aztán visszaeszem, nincs kedvem sportolni. Nem tudok tanulni/koncentrálni, állandóan fáradt vagyok, alvásproblémáim vannak. Csak azt tudom hangsúlyozni, hogy tényleg nagyon rosszul vagyok. Évek óta ez a helyzet áll fent, csak sokkal erősebb lett azóta. Félek elmenni pszichológushoz, mert lehet csak én nagyítom fel ennyire a dolgokat a fejemben. Milyen könyv segíthetne? Egyáltalán mit csináljak? A sport felvidít, de csak ideig, óráig. Valaki kérem segítsen!
Nem tudom, hogy évente jön elő IDŐSZAKOSAN, vagy folyamatosan.
Mert ha időszakos akkor lehet, hogy tavaszi fáradtság, elvégre már év vége van kezdődik a nyári szünet.
Másrészt, ha depis vagy akkor kevés a vitamin a testedben szedj idegrendszert tápláló vitaminokat pl: B vitamin
De vehetsz 3 ezerért 150 db-os sportolóknak kifejlesztett multy vitamint is amiben jó sok minden benne van.
Ajánlott BodyBuilder - tápkieg boltokban venni.
Teljesen legális, nem lesz tőle 50 es karod, semmit sem fogsz érezni és szőrös se leszel, csak egészséges.
Mert a tápkiegek csak edzéssel működnek, nincs izom növelő csodaszer.
Ez a 19L mit jelent egyébként?
Ja és nincs semmi bajod a légnyomástól is lehet, hogy álmos vagy stb, ha hirtelen fel-le megy akkor ez bezavarhat.
Egyébként ne flusztráld magad, hogy dilis vagy mert a végén placebó hatást váltasz ki magadból és önmagad gerjeszted.
Magyarán minél többet aggódsz és stresszelsz rajta annál rosszabb lesz.
Ja és hogy mivel vidítsd fel magad?
Hm van egy ötletem :-)
Természetesen a csokira gondoltam.
Miért mire számított? XD
Én fiú vagyok és egy hasonló időszakon mentem most keresztül és tart most is.
Nem olyan hirtelen ingadozó, de sokáig lehangolt voltam, nem ment a tanulás. Most sem megy valami jól. A sport felvidít, de nem tartósan. Alvászavaraim is szoktak lenni, most éppen nincs. A tanulás koncentrálás már évek óta gondot jelent és vannak időszakok amikor fáradtnak érzem magam akármit csinálok. Nekem olyan 1-2 éve tarthat ez, most jutottam odáig hogy kb tönkrevághatom a hülyeségeimmel a képzésemet.
Nem tudom mi a baj. Életvezetési problémáim lennének? Vagy önbizalomhiány? Igazából nem vagyok olyan rosszul, mindenem megvan és látszólag nincs bajom, csak én érzek rossznak mindent. Fizikailag nincs semmi tünetem, súlyingadozás sem.
Én is keresem a megoldást
biztosan nincs bipoláris zavarom.
Miért biztos?
(19L = 19 éves lány)
az, hogy felszeded, leadod a kilókat, igenis nem a te "felnagyításod".
Menj el a háziorvoshoz, küldjön el pszichiáterhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!