Apatia, erdektelenseg, lehangoltsag megkeseriti az eletem. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Ugy 12 eves korom ota nincsenek barataim, egyedul vagyok es csak otthon erzem magam jol. Iskolaval altalanos ota szenvedek. Tobbszor buktam, igy mar azt sem folytathattam. Most ott tartok h mar szuleim nem h tamogatni, mar eltartani sem szeretnenek. Sok minden erdekel, ami haszontalan a mai vilagban, ilyen pl a zene es tobb muveszeti ag. Mivel ezeket penzhiany miatt nem folytathatom az eg vilagon semmi nem erdekel. Sokszor meg az olyan hetkoznapi dolgok nehezseget okoznak, mint a felkeles, feloltozes, eves stb. Kezdem teljesen elhagyni magam. Jelen pillanatban szeretnek ez ellen tenni, de maskor meg inkabb ataludnam az eletem. Gondolkodtam mar kedelyjavitokon(annak ellenere h ismerem minden hatranyat), de nem tudom hogyan kezdjek neki. Valaki aki jart mar hasonlo helyzetbe es rles felhagyott ezzel kerem segitsen, mert felek ez csak rosszabb lesz 19/l2013. ápr. 23. 19:29
1/2 anonim válasza:
Szia!
Hány éves vagy? Fiú/Lány?
Nem gondoltál még arra, hogy tanulhatnál szakmát, amivel talán elhelyezkedhetnél, és úgy tudnád finanszírozni a hobbidat, pl. zenélést? Meg lehet, akkor, ha látják a változást, a szüleid hozzáállása is változna.
2/2 A kérdező kommentje:
19 lany
Eddig szakmat tanultam, sajnos mar csak az esti suli maradt nekem. Mellette probaltam melot is keresni de erettsegi nelkul (tegyuk hozza mar avval is) az ember kitorolheri a ... ismertsegem meg nincsen. De igy is lehet boldogulni, csak nekem ezzel van a legnagyobb gondom, h sehogy sem megy. Szerintem, ha mindenem meg lenne es azt csinalnam amit szeretnek, se boldogulnek. Ezert aggodom, felek orokre ilyen maradok.
2013. ápr. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!