Mitől van, hogy 30 évesen még mindig nem tudok önálló döntéseket hozni és túlgörcsölök és stresszezlek mindent?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 20:40
1/5 dani900 válasza:
Mert félsz a negatív következményektől, a fájdalomtól.
De, a fájdalom el nem fogadása kizárja a fejlődés lehetőségét.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre jöttem rá, de nem tudom, mint változtassak, mit csináljak, gyenge pánikrohamaim vannak és próbálom egyenesbe hozni a dolgaimat, de bármivel próbálkozom, egyszerűen bedől és emiatt egyre többet görcsölök.
2013. máj. 16. 07:52
3/5 anonim válasza:
tündérhegyre próbálj bemenni, ilyeneken segítenek ott
4/5 anonim válasza:
Csak tippelek. Szülőkkel való kapcsolat milyen volt/milyen most? Sikerült már leválnod róluk? Esetleg nem féltenek túlzottan, nem uralnak le? Pl ők mindent jobban tudnak, mindig elégedetlenek, nem hagynak érvényesülni akár egy látszólagos féltés miatt? Az elsődleges az lenne, hogy leválj a szüleidről. szerintem. ha mellé lőttem, akkor elnézést! Egyedül kell megküzdeni az élettel, és ezt kéne tudatosítanod magadban, még ha eleinte ez félelmetesnek is tűnik.
5/5 A kérdező kommentje:
Család stimmel, de az a probléma, hogy még 1 évig rájuk vagyok szorulva és ezen nem tudok változtatni.
2013. máj. 19. 18:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!