Kinek milyen fóbiája van? Vagy mitől félsz a legjobban?
Csak igaz válaszokat írjatok légyszi, ne hülyéskedjétek el...
Akinek nincs nincs fóbiája az is írhat: Melyik az a szituáció, amitől a legjobban rettegsz(ezt is normálisan, őszintén, ha lehet)?
Mi volt életed eddigi legfélelmetesebb történése?
Írjatok sztorikat :)
Ezekre persze azok is válaszoljanak, akiknek van valamilyen fóbiájuk :)
Ezek nem igazi fóbiák, de nem szeretem:
-16-osnak pacsi, én is félek, hogy a hollók kivájják a szemem, de én ne teszek igazán ez ellen semmit, a lakóhelyemtől nem messze vannak
-nagyon félek mostanában, hogy kirabolnak, akár betörnek, vagy egy zsebes sikerrel jár
-néha félek, hogy valami nagyon fontosat otthon hagyok pl. kulcs, és kizárom magam
-a sötétben, néha itthon is, de főleg az utcán (lány vagyok, és annyira nem jó a közbiztonság)
-félek, hogy egyszer elvesztem a lábaimat
-a szüleim elvesztésétől
-autó- és buszbalesetektől
-valamilyen szinten a fogorvostól
-nem bírom a vért, tűt, kórházat és az ezekhez kapcsolódó szagokat
-romlott tejet inni, vagy ételt enni, inkább kidobom, nem kóstolom meg, ha már jópár napos, és úgy gondolom, hogy úgysem jó
-hogy beleesznek/megeszik a kajámat/kutatnak a cuccaim közt (családtagok, lakótárs)
-hogy a szomszédok meglátnak meztelenül (panel)
-attól, hogy meggyanúsítanak, hogy puskázom, lopok, nem érvényes a bérletem, kukázom (amikor csak kiviszem a szemetet a kukába vagy a szelektívbe) stb., amit persze nem csinálok, de az emberek mindig a legrosszabbat feltételezik
-hogy valakit annyira megbántok, hogy öngyilkos lesz
Most egy szuszra ennyi jutott eszembe. Á, kicsit sem vagyok fóbiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!