Neked melyik antidepresszáns vált be a legjobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 19:12
1/13 A kérdező kommentje:
Számodra melyik volt az ami bevált.
2012. jún. 19. 19:38
3/13 anonim válasza:
nekem is a venlafaxinos...Olwexya a neve az enyémnek. előtte szedtem Coaxilt, Rexetint...egyik sem használt. ez viszont igen.
4/13 anonim válasza:
A Remeron(mirtazapin a hatóanyaga).
6/13 anonim válasza:
A depressziósnak kell jó orvos, jó gyogyszer, nagy akarat a gyógyuláshoz igy kerek a gyógyuláshoz vezető út. Ja és szoros családi segitség. Nagy falat de müködik.
8/13 anonim válasza:
Nekem is a venlafaxin hatóanyagú, előtte volt sertralin rexetin, nagyon régen klórdiazepoxid.
De én kombináltan szedem a Rivotrilal (csak 0,5 mg-ot, ez clonazapam hatóanyagú) és a Risperdallal (van több generikus formája pl Ripedon, risperidon a hatóanyaga csak 1 mg ot szedek belőle ). Sajnos ilyen komoly a betegségem.
9/13 masni1 válasza:
Citapram.
De addig próbálkozzatok a dokiddal, amig tényleg a legmegfelelőbbet meg nem találjátok.
A legmegfelelőbb pedig az , amitől teljesen olyan leszel, mint betegséged előtt.
Sok sikert
10/13 anonim válasza:
Az antidepresszans ugyanugy mukodik, mint az osszes tobbi bogyo, amit a nyavajaidra szedsz: csak a tuneteket csokkenti, a valodi okot nem szunteti meg.. Szedheted oket. Vagy vegig gondolhatod, h mi az amitol depresszios vagy es mit tudnal tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!