Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a - több évig szedett napi...

Mi a - több évig szedett napi 100 mg (szertralin : Asentra, Zoloft) plusz napi 0,5 Xanax SR elhagyásának -helyes módja?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
fokozatosan kevesebb és nem egyik napról a másikra 0
2012. jún. 12. 02:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Fokozatosan, ahogyan az előttem szóló is mondta, másképp durva dolgok lesznek.
2012. jún. 12. 04:50
 3/7 Székelyfalussy Lászl ***** válasza:

Amikor én gyógyszert szedtem, én elmentem pszichológushoz, és miközben jártam hozzá, közben csökkentettem fokozatosan a gyógyszert. Ez így jó volt, mert ha valami történt (volna), akkor tudtam, hogy van kihez fordulni. Meg egyébként is: a gyógyszer csak átmeneti megoldás volt arra, amit már régen tudtam, hogy meg kéne oldani...

Szerintem te is keress egy pszichológust, amíg lejössz a gyógyszerről. Ha budapesti vagy, akkor Szokolai Árpádot ajánlom, nekem is ő segített végig.

2012. jún. 12. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Én fokozatosan, 2hetente csökkentettem az adagot, de így is iszonyú volt. Ennél is lassabban, és ha újra csinálnám, csak dokival egyeztetve, hogy ne legyenek durva elvonási tüneteim.

Amúgy nem gyógyultam meg, 1,5 évig bírtam... Most más gyógyszereket szedek, de nélkülük az ágyból se tudnék felkelni.

2012. jún. 12. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, a fórumot is érdemes olvasgatni és valószínűleg a választ is megtalálod, de ha nem, akkor kérdezd meg Szendi Gábort.

[link]

2012. jún. 12. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Heti 1/4 szemmel csöllentsd az SSRI-t. Utoljára csökkentsd csak a Xanaxot. Lezsnek elvonási tüneteid, de ne tulajdonítsd a gyógyszer elhagyásának! Sürgősen kezdj el sportolni! Sikerülni fog!
2012. jún. 12. 21:20
 7/7 anonim válasza:
Tudom nem ide tartozik de szeretnék kérdezni tőled! Én is pont ezt szedem ma vettem be az első szertralin+xanax kombót! Egyenlőre csak azt érzem hogy fáradt vagyok így futás után... Kérdésem az lenne hogy neked bevált? Nekem a doki azt mondta hogy ez a leépítés kezdete (gyógyszer leépítése) és hát eléggé parázok rá .....
2012. jún. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!