Kinek milyen fóbiája van? Vagy mitől félsz a legjobban?
Csak igaz válaszokat írjatok légyszi, ne hülyéskedjétek el...
Akinek nincs nincs fóbiája az is írhat: Melyik az a szituáció, amitől a legjobban rettegsz(ezt is normálisan, őszintén, ha lehet)?
Mi volt életed eddigi legfélelmetesebb történése?
Írjatok sztorikat :)
Ezekre persze azok is válaszoljanak, akiknek van valamilyen fóbiájuk :)
#3 Igazad van, attól szerintem mindenki retteg, borzasztó lehet a nincstelenség.
De nem véletlen tettem a kérdésem a mentális egészség kategóriába.
Irtózom a pókoktól, nem kicsit. Élethelyzetben, hát, nagyon félek attól, hogy egyszer elveszítem a szüleimet (pedig nem vagyok már gyerek). Tudom, hogy már sokan túlélték, de akkor is.
Sztorik... Egyszer éjszaka megébredtem, és gondoltam olvasok egy kicsit. Aztán a lámpa fényénél megláttam, hogy egy qrva nagy pók ereszkedik le a plafonról egyenesen a fejem irányába. Tényleg akkora, amilyet még nem is láttam itt őshonos pókok között (nem kaszáspók). Agyoncsapni nem tudtam, mert a levegőben lógott, és ha hozzávágok valamit, akkor nem döglik meg, hanem csak lesodrom (és még később rám találna mászni). Aztán "megvilágosodtam" - fogtam a légpuskát (hajnali 3-kor), és kb. a 4. lövésre eltaláltam a dögöt. Persze felébredt a család, és nem igazán méltányolták a magyarázatomat, hogy egy vadállat van a lakásban.
a pénz, főleg a hiánya, baromira megkeseríti az emberek életét. mentálisan teljesen tönkremehetnek.
no és a betegség... de erről babonából nem akarok írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!