Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok boldog lenni?

Miért nem tudok boldog lenni?

Figyelt kérdés
Miért nem tudok boldog lenni? Már nem tudok örülni olyan dolgoknak miknek régen a falba vertem volna fejemet örömömben. Van egy tökéletes szép 99% osan megfelelő barátnőm, olyan motorom amilyet én akartam és a saját pénzemből vettem. De mégsem tudok örülni már a dolgoknak, semmi sem hoz lázba, régen mikor szerettem volna olyan motort amim most van, úgy gondoltam én leszek a legboldogabb ember ha összegyüjtöm rá a pénzt, de most....és ez így van a többi dolgaimnál is.

2013. máj. 14. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát kiderült, hogy a motor meg a nő nem elég a boldogsághoz...
2013. máj. 15. 06:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Mikor egyiksem volt akkor sem voltam boldog. Valami másban van a hiba
2013. máj. 16. 14:14
 3/7 anonim válasza:
menyetek el a barátnőddel kirándulni menyetek el a Balatonra bükkbe vegyél egy kutyát és játsszál vele fényképezkegyél vele eddzél erősödjél főzzél barkácsójál de ha még ettől se vagy boldog akkor sex
2013. máj. 16. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
ezért mondom, hogy nem elég a nő és a motor. Előtte sem voltál az, tőle sem lettél az=nem elég
2013. máj. 16. 19:22
 5/7 anonim válasza:

[link]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. máj. 17. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezeket mind csinálom. Ha csak bent ülnék akkor megérteném miért nem vagyok boldog, de azért írtam ide, mert az mellett, hogy megvan az életstílusom és normális családból származok, tényleg nem lenne semmi okom a boldogtalanságra, mégis az vagyok.
2013. máj. 17. 14:50
 7/7 anonim válasza:
akkor vlami psziho bajodvan
2013. aug. 13. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!