Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladni, és talán boldog lenni, vagy kitartani mellette, de szenvedni?
Figyelt kérdés
Padtársamba szerelmes vagyok,de nem viszonozza az érzéseim. Mondom neki,hogy szeretem , de ő csak azt hiszi barátságból mondom,és ő is visszamondja , hogy ő is szeret.
Nagyon reménykedtem eddig, hogy szíve mélyén mégis , voltak rá jelek,de semmi..
Feladjam a reményt? Talán akkor eltudom valahogy feledni , hogy szeretem...
Vagy tartsak ki , reménykedjek , de nap mint nap szenvedjek? Szükségem van rá...
2013. márc. 27. 15:14
1/2 anonim válasza:
Hány éves vagy? Tiniszerelem? Majd elmúlik :)
2/2 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy te komolyabban gondolod és kérdezd meg, neki mi erről a véleménye. Ha ő nem akar tőled semmit, akkor felejtsd el! Ez nehéznek hangzik, de hidd el, ezekkel a "tiniszerelmekkel" mindig ez van, belebolondulsz, azt hiszed, nem fogod magad túltenni rajta, de csak idő kérdése és elszáll az érzés, találsz majd magadnak mást...öregebb fejjel majd csak mosolyogni fogsz ezeken az emlékeken :) 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!