Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Xanax, vagy a Rivotril...

A Xanax, vagy a Rivotril oldja jobban a szorongást?

Figyelt kérdés

2013. máj. 12. 05:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szociális szorongásra, feszültségoldásra a rivotril volt jobb (illetve csak az volt jó), a xanax viszont nagyon szépen lenyugtat mindig, ha otthon idegeskedem valamin vagy csak jár az agyam és nem tudok aludni. Úgyhogy kinek mi, és mire kell. Tapasztald ki.
2013. máj. 12. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a frontintól nagyon befordultam. Halálos depó, és rossz gondolatok jöttek rám. A rivó az egy csodaszer nekem, mondhatni igazi leszarom tabletta. Eleinte mondjuk én is nyotam az ágyat, és óriásikat szunyáltam, de később beállt, és akkora önbizalmam lett mint az állat. Igazából nekem is inkább ilyen szocfóbos, viselkedésbeli szorongásaim voltak emberek között, és arra szuper csodaszer. Nem szoktam rá egyébként. Ha néha rámjön valami fura érzés, beveszek egy felet, és lőttek a pörgésnek, szorongásnak. Én rivó párti vagyok.
2013. máj. 12. 23:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor a Rivotril lesz, köszi mindenkinek!
2013. máj. 13. 01:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a 2 szer hatásáról beszéltem, nem arról egyébként, hogy melyikből mennyi felel meg mennyinek. :) 2mg frontin erősebb, mint 2 mg rivó, asszem nem is létezik frontinból 2mg-os. De a frontin hatása tisztább, úgy tudnám elképzelni, mint az egri bor és a tabis bor közötti különbséget.
2013. máj. 13. 06:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, egy volt xanaxos beszél!

Elsőnek is Napi 350 mg Magnézium + 3X20mg B6 vitamint sokkat segitene szerintem + napi 10 perc séta! + Omega 3 se árthat! :)

2013. máj. 14. 01:31
 16/17 anonim ***** válasza:

LEHANGOLTNAK érzi magát?

Itt az idő mérlegelni a lehetőségeit.

Egy vizsgálati készítménnyel kapcsolatos klinikai vizsgálathoz keresünk 18-65 éves olyan betegeket, akik

Jelenleg is antidepresszánst szednek, de további segítségre szorulnak

VAGY

Nem szednek antidepresszánst, de úgy vélik, hogy lehet, hogy depressziójuk van

Állandóan szomorúak. Nincsen energiájuk. Értéktelennek érzik magukat. Alvásproblémával küzdenek. Nem tudnak összpontosítani.

Ha ezeket a tüneteket tapasztalja, akkor ez a vizsgálat megfelelő lehet az Ön számára.

2013. máj. 14. 16:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Elkezdtem közbe zedni hát tényleg álmoít, de remélem hamarosan beáll.
2013. máj. 27. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!