Alvászavarral hova forduljak?
Figyelt kérdés
Pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell menni? Vagy háziorvoshoz?
Nagyon szeretnék hamar túljutni az alvásproblémán, folyton kialvatlan vagyok és így képtelen vagyok jól teljesíteni. Viszont az altatók meg eltompítanak, akkor meg azért nem lehet jól teljesíteni, úgy hallottam. Ez igaz? Mit tegyek?
2013. máj. 12. 02:36
1/4 anonim válasza:
Én is alvászavarral kűzdök,de dokinál még nem voltam vele.Altatót azért nem szednék,mert ha rászokik a szervezetem,akkor később nem fog használni,és egyre erősebbet kell majd alkalmazni,és hát én nem szeretem nagyon a gyógyszereket.
Sok sikert!
14/L
2/4 anonim válasza:
Nekem is alvászavarom van. Pszichológushoz kell járni, ha pszichiáterhez mész az egyből gyógyszert ír ki. Szerintem a pszichológus tud segíteni.:)
15/L
4/4 anonim válasza:
Alvászavart sok minden okozhat, nem csak pszichés eredet. Ezért vannak u.n alvásközpontok,ahol először is megállapítják milyen jellegű alvászavarod van. A háziorvos adhat beutalót rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!