Mániás depresszió tüneteivel kihez forduljak?
De ha tényleg mániás depresszióm van akkor kell is a gyógyszeres kezelés. Igazából az érdekelne, hogy ki az aki megtudja ezt állapítani. Évek óta járok pszichológushoz, általában a depressziós időszakban, aztán amikor jól leszek, otthagyom és kis idő múlva megint kezdődik... Régebben már volt egy durvább szorongásos depresszióm, akkor kórházba is akartak dugni...Azóta tart ez az egyszer happy minden, szinte már túlságosan is, aztán jön a mély depresszió. Eddig azt gondoltam, hogy olyankor csak sima depresszióm van(szerintem a pszichológus is), de nem arra utal az, hogy szinte ugrálok a hangulatok között. Főleg az elmúlt másfél évben. Iskolába járni teljesen lehetetlen ez mellett. A családom és a környezetem nem ért meg...
Szóval a kérdés. Menjek a pszichológusomhoz, vagy most keressek fel egy pszichiátert? És mit mondjak nekik? Mondjam el, hogy erre gyanakszom vagy hagyjam, hogy megint megállapítsák, hogy szorongásos depresszióm van, aztán ha elmúlik otthagyom őket, és pár hónap után megint menjek vissza, hogy hé megint ugyan az van? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!