Honnan szerzhetnék Xanax-ot?
Vannak gyógyszerek, amiket CSAK vényre adnak ki a gyógyszertárban, vény nélkül még teljes áron sem kapod meg!!!
Nem véletlenül találták ezt ki : kizárólag orvosi felügyelet mellett szedheti az, akinek felírták.
Anyukád orvosa sem írhat fel többet, mint 1 havi adag, megbüntetik, ha rájönnek, hogy többet írt fel a szükségesnél.
Interneten magánhirdetésekben sokan kínálgatnak vényre kapható gyógyszereket, de ez nagyon veszélyes, mert a dobozban lehet bármi (a csomagolás lehet megtévesztően "eredeti") és elég nagy bajt okozhatsz, ha ilyet adsz be az anyukádnak, vagy ha te ilyet szedsz be!
Mondd az orvosnak, hogy írja fel a te nevedre. Elvileg megteheti, csak hát ha úgy ítéli meg, hogy nincs rá szükséged, akkor nem fogja felírni. Ha nem hajlandó, menj el másik orvoshoz.
Én is így tettem. Az egészségközpontban, ahová befizetett minket a cég, nem írták fel, a körzeti orvos viszont felírta, miután győzködtem egy kicsit.
Vigyázz vele, nagyon addiktív, ne szedd minden nap. Én csak hetente 1-2 darabot szedek be, hogy néha tudjak egyet aludni.
A Xanax nem életmentő gyógyszer. nem ojan mint egy vérnyomáscsökkentő hogy naponta kötelező legyen szedni.
Nem is szabad mivel függőséget okoz.
5 napot nem várná a saját orvosa ha sürgős lenne.
Amenyiben tényleg anyukádnak akarsz (00:36 -kor) gyogyszert szerezni vigyázz mert sok rossz minőségű utánzatot árulnak feketén... kerüld el a szélsőségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!