Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan szerzhetnék Xanax-ot?

Honnan szerzhetnék Xanax-ot?

Figyelt kérdés
Azért lenne szűkségem Xanaxra, mert egy hozzám közelálló halála után egy darabig(néhány hétig) szedtem egy-egy darabot anyám Xanaxából, akinek egy agyi infarktus óta kell szednie.A probléma ott van, hogy mostanra elfogyott, a rendelőben viszont azt mondták (mert én intézem neki a gyógyszerek fölírását), hogy nem tudnak belőle írni csak néhány nap múlva, mivel nem engedi a gép előbb a fölírását.Viszont anyám, mivel viszonylag régóta szedi már, ha egy nap nem szedi be rosszul lesz(volt már rá példa, h elfelejtettem beadni neki egyszer)Amikor szedtem a gyógyszert, nem tudtam, és nem is gondoltam, hogy ez ilyen szabályokhoz van kötve, persze nagyon sajnálom, és bűntudatom van, de nem tudok már rajta változtatni. Az orvoshoz nem fordulhatok, határozottan megmondta, h NEM TUD előbb fölírni, annak ellenére, h tudja h mit válthat ki a Xanax hirtelen abbahagyása, de az volt az érzésem, hogy különösebben nem is érdekli.Tud valaki valamilyen lehetőséget, hogy hogy lehetne hozzájutni, akár teljes áron vagy valahogy.Vagy esetleg egy hasonló, vény nélküli gyógyszert, amivel úgymond át lehetne hidalni ezt az 5 napot? Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 30. 00:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy a gyógyszertárban a "HOVA" nevű készítményt javasolták, ez viszont abszolút nem vált be, az szerintem vagy nagyon gyönge hatású, vagy valami placebó lehet.
2009. szept. 30. 00:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Vannak gyógyszerek, amiket CSAK vényre adnak ki a gyógyszertárban, vény nélkül még teljes áron sem kapod meg!!!

Nem véletlenül találták ezt ki : kizárólag orvosi felügyelet mellett szedheti az, akinek felírták.

Anyukád orvosa sem írhat fel többet, mint 1 havi adag, megbüntetik, ha rájönnek, hogy többet írt fel a szükségesnél.

Interneten magánhirdetésekben sokan kínálgatnak vényre kapható gyógyszereket, de ez nagyon veszélyes, mert a dobozban lehet bármi (a csomagolás lehet megtévesztően "eredeti") és elég nagy bajt okozhatsz, ha ilyet adsz be az anyukádnak, vagy ha te ilyet szedsz be!

2009. szept. 30. 01:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd az orvosnak, hogy írja fel a te nevedre. Elvileg megteheti, csak hát ha úgy ítéli meg, hogy nincs rá szükséged, akkor nem fogja felírni. Ha nem hajlandó, menj el másik orvoshoz.

Én is így tettem. Az egészségközpontban, ahová befizetett minket a cég, nem írták fel, a körzeti orvos viszont felírta, miután győzködtem egy kicsit.

Vigyázz vele, nagyon addiktív, ne szedd minden nap. Én csak hetente 1-2 darabot szedek be, hogy néha tudjak egyet aludni.

2009. szept. 30. 01:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg itt tudnak segíteni :

[link]

2009. szept. 30. 02:40
 5/9 anonim válasza:
52%

A Xanax nem életmentő gyógyszer. nem ojan mint egy vérnyomáscsökkentő hogy naponta kötelező legyen szedni.

Nem is szabad mivel függőséget okoz.

5 napot nem várná a saját orvosa ha sürgős lenne.

Amenyiben tényleg anyukádnak akarsz (00:36 -kor) gyogyszert szerezni vigyázz mert sok rossz minőségű utánzatot árulnak feketén... kerüld el a szélsőségeket...

2009. szept. 30. 05:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg anyukádnak kell a gyógyszer és ugyan ahhoz a háziorvoshoz tartoztok felírhatja a te nevedre is. Ezért nem büntethetik meg, hisz köti az orvosi titoktartás, senki nem kérheti számon milyen problémára adta neked.
2009. okt. 2. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Függő vagy. Ne is probálkoz mert kb 4 alkalomal érzed 1 tableta hatását utána egyre több kell. Tapasztalatból mondom. Nélküle is kibirsz egy napot probáld ki. Nehéz de müködik kitartás.
2009. okt. 3. 00:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Jelen esetben tényleg nem nekem kellett már a gyógyszer,amit leírtam, nem kitalált ürügy, hanem igaz, szerencsére a probléma azóta megoldódott, de tisztában vagyok az alprazolám tartalmú gyógyszerek addiktív hatásával, tudom h viszonylag nehéz leszokni róla.Ezért azt tanácsolom mindenkinek, h csak úgy magától ne kezdje el szedni senki, akiben nincs annyi önkontroll és akaraterő, h később letegye.
2009. okt. 6. 22:28
 9/9 anonim válasza:
ha érdekel még a xanax segíthetek
2010. okt. 31. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!