Szerintetek autista vagyok?
Nem tudom... mostanában tényleg elgondolkodtam ezen. Senki nem mondta még rám, csak egy átlagos lány vagyok, beszélgetek mindenkivel, figyelek mindenre, ott tudok lenni mindenhol "gondolatban" is, vagy hogy mondjam. Órán figyelek, nem kell engem szólongatni, hogy hol járok, vagy ilyesmi...
De.... nem tudom... Megfigyeltem magamon, hogy muszáj mindig olvasnom egy könyvet, mert muszáj egy kicsit másik világban lennem. Sokszor ábrándozom... pl filmnézés közben, hogyha most pl lenne egy barátom, akkor együtt néznénk, mellettem feküdne, összebújnánk, milyen jó volna, ilyenek... Van, hogy társaságban is néha inkább a csendeske szerepét vállalom, és gondolatban máshol járok...
Ez nagy baj szerintetek? Súlyos? Vagy csak a tinikor, a hormonok, a személyiség csak?
Előre is köszönöm!
16/L
:O Tényleg? :S Amúgy lehet, hogy tényleg terhes vagyok... basszus... erre nem is gondoltam... :O kösz, hogy szóltál!
...dehogyis .... :D :D
Kérdező! Nem vagy autista! :) Most bizonyítottad be! :)
(Az autik ezt a fajta humort nem értenék, de te vetted a lapot! :D )
Megnyugodtam akkor... :D
De nem tudna valaki egy jó könyvet ajánlani? :DDDD Nagyon rossz, amit most vettem ki...
Füst Milántól vettem ki A feleségem történetét, de szerintem nagyon rossz :S Vagyis, hát nekem nem tetszik... egy könyv vagy megfog az első 10 oldal után, a szövegével, a nyelvezetével, meg azzal a képpel, mit elém tár, vagy nem... hát, ez sajnos nem fogott meg, pedig azt hittem, hogy jó lesz...
Nem szeretem a háborús, a horror, a nagyon történelmi, a gyilkolászós könyveket... inkább romantikus, vidám, nyári, szerelem, boldogság... na, valami ilyesmi :) Lehet szépirodalmi is, vagy szórakoztató irodalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!