Milyen testi-, lelki problémákat okozhat a szexmegvonás? Lenn bővebben!
Verd ki és ok leszel!
Inkább a párkapcsolat hiánya okoz lelki problémát!
Testi betegséget nem okoz önmagában a szex hiánya. Szex nélkül az emberi kor legvégső határáig lehet élni.
A lelki oldalon sem hiszem, hogy kimondottan a szex hiánya okozna problémát, sokkal inkább a társtalanság, magány, "senkinek sem kellek" érzés az, ami először az önbecsülést rontja. (Főleg ha az egyébként sem állt valami erős lábakon...)
Utóbb ha tartósan úgy érzi az illető, hogy emiatt üres az élete, nem hiszi el, hogy kívánatos nő, akkor előbb-utóbb ez a helyzet beránthatja egy depresszióba is akár.
Ha azonban a nőnek sikerül megtalálnia a helyét, kap elismerést, és el tudja könyvelni, hogy az átmeneti vagy tartós társtalanság mellett értelmes, tartalmas élete van, értékes emberi kapcsolatokkal (barátságok, rokoni kapcsolatok stb.), akkor önmagában a szex vagy partner hiánya nem fog semmit okozni.
első vagyok,bocs azt hittem fiú vagy!
De akkor is azt mondom,hogy bármikor tud az ember könnyíteni magán.
7 Az apácák kapnak segítséget ahhoz, hogy feldolgozzák a nemi élet hiányát, de nem kell azt gondolni, hogy nincs testi vágyuk, beszélnek erről, kapnak segítséget, ráadásul tettek egy fogadalmat és egy elhatározást amellett, hogy nem élnek szexuális életet, ez teljesen más, mintha valakitől csak meg van vonva a szex, de egyébként baromira szeretné.
Mivel manapság a férfiak kevesebbet szexelnek, mint korábban nagyon sok nőnek van is testi baja emiatt, gyakori panaszok amiket fent leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!