A tartós szeretethiány okozhat mentális problémákat?
Figyelt kérdés
Munka, tanulás közben is csak arra gondolok, hogy milyen jól esne egy ölelés.2012. szept. 16. 16:49
1/7 anonim válasza:
Ez nem mentális probléma, hanem a te hülyeséged. Egyszerűen gondolj másra és kész.
2/7 anonim válasza:
Egyszer láttam egy műsort,amiben a nácizmusban elkövetett durva kísérletekről volt szó. Újszülött gyerekeket különítettek el ingerszegény közegbe és az etetésen és a tisztázáson kívül semmilyen kontaktust nem tartottak fenn velük. Ezek a csecsemők nem érték el az egyéves kort sem.Keresem a cikket,de nem találom. Úgyhogy lehet,sajnos.
3/7 anonim válasza:
Természetesen okozhat pszichés problémákat! Általában okoz is.
4/7 anonim válasza:
A sok önkielégítés kompenzálja, szerezz be vibrátort.
5/7 anonim válasza:
együttérzek veled mert sajnos nemmindenki nő fel ugy hogy van családja és még pláne ha egy olyan fiuval vagy aki nemszereti gyakran a tudomásodra adni hogy szeret...
6/7 anonim válasza:
Igen , okozhat.Pl elosegiti a depressziot, onbizalomhianyt, borderline.t. stb.
7/7 anonim válasza:
2. válaszoló: a Nácizmusban legalábbis a legtöbb helyen nem foglalkoztak a munkaképtelen emberekkel, az időseket elgázosították, a csecsemőket beledobták egy gödörbe és élve eltemették... Kedves kérdező, én már elértem azt a szintet, h depresszióssá váltam ez miatt, egy ideig legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!