Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám legyőzni ezt a...

Hogyan tudnám legyőzni ezt a halálfélelmet? Mi történik a halál után?

Figyelt kérdés

Volt egy szörnyű betegségem,amit hála Istennek sikerült leküzdenem. Akkor majdnem meghaltam,azt hittem beleőrülök a tudatba. Ezt követően újra kórházba kerültem,de akkor csak egy rutinműtét miatt.

Elkezdett foglalkoztatni a gondolat,hogy mi lesz velünk ha meghalunk,de ez mára már teljesen a rögeszmémmé vált.

Ezzel együtt más kérdések is felmerültek bennem:

-Miért élünk? Mi célja van? Miért hajtunk,ha úgyis meghalunk és utána nem lesz semmi? Miért táplálkozunk? Miért vannak gyermekeink?... a kérdéseim végtelenek lehetnének... A túlvilágon milyen lesz,ha van egyáltalán?

Rettenetes hangulatban élek szinte letargiában.

Még csak 22 éves vagyok,de mindig arra gondolok,hogy mennyi van még hátra,nagyon rossz érzés. Nagyon szeretném leküzdeni ezt a problémát,mert mostmár fizikai jelei is vannak.

Hová fordulhatnék?

Köszönöm,mindenkinek előre is!

2013. máj. 2. 11:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Meg kell ÉLNI előtte az életet. Ez legyen a cél.
2013. máj. 10. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!