Cipralextől elég érdekes álmok, álmatlanság? Lassan 20 napja szedem, és 4-5 napja jött elő. Ez már így marad?
Figyelt kérdés
Lassan 20 napja szedem. Korábban rendkívül fáradékony voltam. Most ez a gyógyszer hatására megszűnt, viszont nehezen alszom. Ha sikerül rendesn elaludni forgolódom, sokszor felkelek, zagyvaságokat álmodok (a napi dolgok jönnek elő, de igen érdekes módon xD). Ha mozgok nappal mégjobban bepörgök, és még nehezebben alszok. Ez főleg az elmúlt 4-5 napban jött elő. Tekintve, hogy lassan inkább hozzá kéne szoknom, ez állandó marad? Vagy számíthatok rá, hogy elmúlik a gyógyszer szedésével? Amúgy szorongásoldót nem kaptam mellé.2013. ápr. 21. 05:00
1/4 anonim válasza:
Az SSRI-k nem nyugtatók, hanem inkább pörgető szerek. Lehet nem jó neked, mivel túlpörget. Én sem birtam szedni.
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvosodat. A Cipralex hatásos gyógyszer, és általában adnak vele egy kis nyugtatót is, hogy azért este tudjál aludni. Lehet, hogy valami oka van, amiért nem írt neked. Egy kérdést megér...
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én már másfél éve szedem ezt a gyógyszert,és először nekem is voltak álmatlan éjszakáim meg fáradt voltam, de ez addig volt amíg megnem szokta a szervezetem maga a gyógyszer az használ a betegség ellen mert azóta gyakoriak a rohamaim meg olyan mértékűek. Csak viszont én híztam 10 kilot amióta szedem és ez nem jó számomra...
4/4 anonim válasza:
Jah igen én kaptam mellé xanaxot amit fél évig szedtem és el is tudtam hagyni utána:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!