Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ne alszom?

Álmos1993 kérdése:

Miért ne alszom?

Figyelt kérdés
Már egy hete nem aludtam, mert beképzelem magamnak, hogy nem tudok aludni, meg várom azt a pillanatot, mikor elaludnék, s mikor erre kerül a sor, kinyitom a szemem.... Félek, hogy rosszabbodhat a dolog.. Mi a teendő??? Segítsetek légyszives..

2012. nov. 12. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha egy hete nem aludtál volna, akkor már halott lennél. Tehát aludtál, csak keveset és zavartan.

Fáraszd le magad. Gyúrjál.

2012. nov. 12. 22:37
 2/10 Mirk ***** válasza:

Teljes fizikai fáradtság, zenehallgatás, maszturbáció.

Ne gondolj az alvásra.

Ezek segítenek.

2012. nov. 13. 08:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Szal játszak a péniszemmel?? :D:D Nem tudok, nem az alvásra gondolni, mert berögzült, s még napközben is erre gondolok(sőt félek is), hogy nem fogok aludni... :(:( Fizikai munka az megvan..
2012. nov. 13. 15:40
 4/10 A kérdező kommentje:
A napi 3-4 óra alvás az mennyire elég???
2012. nov. 13. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
3-4 óra számomra bőven elég alvás, évek óta annyit alszom, mert sok a teendőm, de kevés az időm ezért nincs annyi időm alvásra. Múlt héten én se aludtam 3 napon keresztül semmit de akkor egyéb gondjaim voltak...
2012. nov. 13. 18:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy elég.. :D De engem idegesít, hogy nem tok elaludni, s már szinte rángatózik mindenem.. Félek, hogy pszichiátriára kerülök, s begyógyszerezve fogom leélni az életem.. :( Am lehet vmi maradandó károsodásom a kevés alvás miatt?? Talán gyengén fogok mindenben teljesíteni?? :(
2012. nov. 14. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, ha az akvásra gondolok hogy mikor alszom el akkor nem tudok aludni. Nyáron kb. 2 hónapig tartott ez nekem. aztán eljártam ide meg oda sportolni mentem fesztiválra mentem, aztán ezekre az élményekre gondoltam miközben aludtam és így sikerült. Nézzél meg például egy filmet, alvás előtt és utána amikor lefekszel gondoljál a filmre, akkor talán sikerül. És fizikálisan teljesen le kell fárasztani magad.
2012. nov. 22. 10:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.... Megpróbáltam, de nem igazán jött be, ugyanúgy ott van az alvás gondolata is.. Szerencsére vmi miatt mégis egy idő után el tudok aludni.. :D
2012. dec. 11. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos a hideg miatt. A hideg miatt mindenki elalszik. Nyáron ez kevésbé van így.
2012. dec. 11. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Kételm, de még mindig élek szal mázli...

Am ez szerintetek stressz? Mert nem akarok agyvérzésben meghalni.. :( :(

2012. dec. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!