Mi ez a vagdosós dili újabban a tinik körében?
Hát ez szép... esküszöm, nem volt semmi sértő szándékom, egyszerűen megérintett egy komment, mert találtak már be ezzel, és az alapproblémában is érintett vagyok (23 éves létemre hah, de tiniként kezdtem én is, szóval jelen voltunk, csak a kérdező mozgott más környezetben).
Mindenesetre a link, amit betettem, tényleg hasznos lehetett volna annak, aki TÉNYLEG szeretné megérteni a problémát, ezért ideteszem megint (aki pedig töröltette a válaszomat, az valószínűleg arra sem vette a fáradtságot, hogy rákattintson, mert ugye ő alapból tudja, hogy ennek nem lehet értelme, hogy valaki megvágja magát, ő ennél sokkal okosabb és normálisabb, blablabla, és el sem tudja képzelni, hogy mind különböző emberek vagyunk különböző problémákkal, élményekkel és ehhez igazodott stresszkezelő módszerekkel, még ha azok nem egészséges módszerek is - tudjuk, tudjuk mi is egyébként).
Egyébként aki itt a legstresszesebbnek tűnik, az az előttem válaszoló, ő vajon miért nem alkalmazza azokat a jól bevált módszereket, amiket a vagdosós tiniknek is ajánl?
Szóval a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!