Mi ez a vagdosós dili újabban a tinik körében?
Figyelt kérdés
Tinédzser koromban nem volt ilyen a környezetemben, pedig csak 21 leszek.2013. ápr. 15. 22:55
2/35 anonim válasza:
Volt, csak nem volt annyira elterjedt, mint mostanság. Most már divatirányzat lett ez a szrság.
3/35 anonim válasza:
Én is ezt csinálom és szerintem lenyugtat..
5/35 anonim válasza:
Betegek. Pszichiáter kell nekik.
6/35 anonim válasza:
A tinedzserek idiotak, es egyre idiotabbak lesznek.
7/35 anonim válasza:
Jövőre 40-leszek,-de a koleszban már akkor is volt ilyen,mi nagyon lenéztük az ilyen csajokat és akkoriban még a pszichiáter sem volt "divat"...-sajna a lányom osztályában is vannak ilyen lánykák,unatkozó újgazdag kis libák akiknek nem kopott a körmük semmiért,az én gyerekem csak csóválja a fejét és nem érti őket...1001-értelmes dolgot is csinálhatnának.legtöbbjük semmire sincs megtanítva,egyedül lézengenek mert a szülők elfoglaltak,pénz van temérdek -szeretet meg egy csepp sem....-beteg világban élünk,sajnos.
8/35 A kérdező kommentje:
3.! Hogyan kezted el és miért pont ezzel a módszerrel nyugtatod magad?
2013. ápr. 15. 23:17
9/35 intrepid válasza:
Ezek a kis idióták, akik nem látnak maguk elé 3 nappal, arra nem gondolnak, hogy az ilyen "testékszer" jobban megmarad, mint egy tetoválás. A későbbi férjhezmenési esélyeiket meg jócskán beszűkíti a sok heg, mert normális férfi nem egy idegbajos hisztis kis csajszit fog elvenni, hanem egy olyan nőt, akiről el tudja hinni, hogy fel tudja nevelni a gyerekét. Akinél nem attól kell félnie állandóan, hogy mikor csinál valami elmebeteg dolgot, ha nem kap meg valamit.
10/35 anonim válasza:
Hallottam róla.Én hülye kipróbáltam.Most meg már nem tudok leszokni róla :/.DE próbálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!