Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez stressz miatt lehet?

Ez stressz miatt lehet?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy elkezd fájni a mellkasom és egész nap nyomasztó érzést érzek, ha egyszer elkezdődik. Valamint olyan problémám is van, hogy életem nagy részében ájulás ponti fáradt vagyok. Tehát iskolában küszködök, hogy fel tudjak maradni ébren. De ez az erős mellkasnyomás, ez rossz... Elég egy nap ennek a fázisnak elindulnia, addig nem lesz jobb, amíg nem alszok. Mi lehet az oka? Kórházban vérnyomás mérésnél mondták, hogy tuti nem vérnyomás, vagy szív probléma, csak stressz. Ha viszont az, mit tudok tenni? rövid távú életem lehet tőle?

2013. ápr. 14. 00:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám van. Én azt tudom javasolni, hogy olvass a stressz kezelésével, leküzdésével foglalkozó könyveket. Beszélj pszichológussal is. Nekem a könyv olvasás és a pszichológus segített.
2013. ápr. 14. 01:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én mondjuk a pszichológus részét kihagynám, de a könyvet megnézem.

Tudnál mondani könyveket?

2013. ápr. 14. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Lajkó Károly: Stresszcsökkentő viselkedés /ez elég "száraz", de hasznos lehet/

Csíkszentmihályi Mihály: Flow Az áramlat (A tökéletes élmény pszichológiája)

2013. ápr. 15. 00:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Gyakorlatokat esetleg nem ismersz? Vagy több mozgás?

2013. ápr. 15. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!