Állami pszichológia?
Kell valami "beutalót" szerezni háziorvostól?
Illetve ha telefonon felhívom őket, csak időpontot kell kérni, vagy tömören a problémát is említeni kéne?
sztem valahova kell, valahova nem.
mit értesz állami pszichológia alatt?
kiket akarsz felhívni?
ideggondozó.
Elméletileg ez az első olyan egészségügyi mentális hely, ami ezzel foglalkozik. Ő utalhat tovább ezt tudom, de hogy ide kell-e valami. Pchiologus mondta őket keressem.
kettő van:
Ideggondozó Intézet / Pszichoterápia
Egyértelmű első a "kevésbé súlyos" dolog, ahonnan tovább küldhetnek a másodikba. Ott írja is hogy csak beutalóval fogadja a vendégeket.
De az ideg-gondozó szerintem beutaló nélkül is fogadja a betegeket.
miből következtetsz ilyenre?
Van az állami finanszírozásból működő pszichológia, ezt hívják ideg gondozó intézetnek. És fogalmam nincs, hogy kell-e beutaló, vagy telefonon való időzítés utáni első konzultáción dől el, hogy kell-e több alkalom.
De amilyen negatív válaszolók vannak itt, inkább felcsörgőm majd őket telefonon.
nagyon furcsán használod a szavakat.
úgy tűnik, hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével, emiatt nem lehet érteni a mondataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!