Miért nem tudok "csíkokra" rálépni?
Késztetést érzek kikerülni például a járólapok között levő fugacsíkot.
Ha mégis rálépnék, utána meg kell néznem a talpam, hogy nem-e "csíkos".. És észre sem veszem, csak miután megtettem.
Nézd meg a Lesz ez még így se filmet mindenképp :) youtubeon is fent van.
Amúgy míg nem leszel tőle ideges,nem fusztrál,nem szorongsz miatta addig nincs gond,ha a hétköznapokban is gondot okoz,akkor fordulj szakemberhez.
Ez kényszerbetegség.
Önmagában nem nagy cucc, több embernek van, mint gondolnád :)
Kb az emberiség 90%-nak van valami hasonló heppje.
(Én pl mindig úgy érzem, hogy ha a gép kikapcsolásakpr meghallom a windows kijelentkező zenéjét, akkor valami rossz fog történni. :D)
Akkor van csak baj, ha az ember hagyja hogy elhatalmasodjon felette a kényszerbetegség, és hagyja hogy Monk legyen belőe. A való életben nem is olyan vicces dolog, mint a filmben.
minden nap 1 percig lépkedj a csíkokon 1 hétig direkt és nem nézheted meg a talpad,ellen kell,hogy állj a késztetésnek.
következő héten 2 percig minden nap és így tovább napi fél óráig.
aztán vagy megunod és meggyógyulsz,vagy átképzed magad csíkon járóvá.
Én éppen ma, miután olvastam az 1. választ itt, megnéztem a Lesz ez még így se filmet. Zseniális!
Valóban témába vágó, ami a kérdést illeti! Én is csak ajánlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!