Kihez érdemes Pécsen fordulni ha?
Ugyan mentálisan egészséges vagyok,de úgy néz ki kellene valaki aki segít egy s másban
Kit érdemes megkeresni Pécsen ha az életem kell rendbehozni.
Nem egy valamivel van baj hanem az életem számos területével,szinte mindennel :-(
Megfordult már afejemben,hogy ha ez így marad akkor idővel ki tudja mit csinálok majd.
Ha TB-s kell, akkor a Mentálhigiénés Intézet:
Cím: 7624 Pécs, Nyár utca
Telefon:(72) 225 336
Ha magánrendelés is jó, akkor:
Országos hírű, nagyon jó orvosok dolgoznak itt.
Ha nem érzed magad jól a börödben vagy, ha nem látod az értelmét a dolgoknak, nem talalod a helyed ők segítenek.
Neked kell megkeresni őket!
Már nem aktuális, gondolom. De ha valaki rákeres és megnyitja ezt a kérdést akkor segíthet.
Pécsen a Nyár utcában, a sörgyár feletti utcában. Van egy török kori épület (Idrisz baba türbéje) A területen több intezmény van. A neve Pécsi Mentálhigienés Intézet.
Kissé el van dugva maga az intézet. Mert az előterébe (a porta mögött) van egy másik épület (talán tüdő gondozó) és mellet vezet egy járda az épület mögé, ott egy parkoló van, mögötte egy épület ( ez még mindig nem maga az intézet) ez mellett balra kell elmennin, és ez mögött van még egy épület, ott található az intézet.
A recepción kell segítséget kérni.
De az interneten is található telefonszám.
Nekem ők segítettek többször is. Jó szakemberek. Megértőek, segítőkeszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!