Segítsen valaki. Alvászavar, nem bírom tovább?
17 éves lány vagyok,barátomnál lakok családi okok miatt.. Nagyon sok minden összejött az elmúlt hónapokba,ez a 2013-as év úgy érzem elpusztít. Esténként nem tudok aludni, ha párommal össze veszünk akkor meg még jobban nem megy az alvás. nem bírom azt a stresszt,a sok forgolódást. Idegesség, szájkiszáradtság, heves pulzusom van,Már párszor meg is kértem őt, hogy várja meg míg elalszom,néha félek hogy már aludni akar,mert tudom mi vár rám egész este egyedül. Próbáltam nem komolyra venni az ügyet,de most már úgy érzem eluralkodik rajtam a (depresszió?),esetleg )pánikbetegség?)Öngyilkossági gondolataim is voltak pár hónapja,de néha most is,de kontrollálom magam amennyire tudom, azért nem hiszem hogy annyira durva lenne a helyzet,legalábbis szeretném ezt hinni. úgy érzem senkire se számíthatok, barátommal is gyakran veszekszünk (talán miattam, eléggé ingadozik a hangulatom, érzékenyebb is vagyok.)
Alvászavarra a relaxációs zene, a meleg mézes tej,a levendulaolaj, szellőztetés,semmi sem segített. Napközbe azon kattogok ne hogy 6-7 óra legyen,mert akkor már sötétedik, és már előre pánikolok tudatalatt.. Kérek valakit adjon valami hasznos tanácsot, megvárom a reggelt és megyek a patikába,receptnélküli homeopátiás gyógyszerért.Mit ajánlotok? ez persze nem hosszútávú elmélet, csak erre a pár hétre mig nem jutok be az orvoshoz. Melyik készítmény a legerősebb vény nélküli, ami hatásos?
aranyosak vagytok, köszönöm:)
mai napig felmerülnek ezek a gondok,de már próbálom kezelni higgadt gondolkodással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!