Mi lehet a legjobb megoldás, már egyre rosszabb a helyzet?
Sziasztok!
A problémám:
Kb egy hónapja,elég súlyos alvás zavarban küszködök,nehezen tudok elaludni,és másnap szédülök,rosszul vagyok,fáj a fejem.
Voltam háziorvosnál,írt fel Stilnox altatót,míg szedtem,használt,de utána minden kezdődött előröl,aztán Andante,majd vérnyomás mérés(rendben volt),vér,és vizelet vizsgálat(semmi kóros),írt fel Dormicumot,amit azóta nem merek szedni,félek hogy rászokom,ezért elkezdtem kipróbálni a vény nélkül kaphatóakat:
-seducar forte (ez nem volt rossz,de 3 nap után már nem hatott)
Tegnap vettem naturland nyugtató teát+ Wörishofeni Nervenpflege tablettát,tegnap bevettem,de hajnal 3-ig forgolódtam,majd 7 kor felkeltem......
Mit tegyek,ha visszamegyek,következőleg azt mondt a doki,hogy következik a pszichiátria,idegondozó......
"Mit tegyek,ha visszamegyek,következőleg azt mondt a doki,hogy következik a pszichiátria,idegondozó..."
Igen, kedves kérdező! Ez az útja módja. A háziorvos megtette amit megtehetett, és most tovább küld. Te kettőt tehetsz: vagy elfogadod a kezelést, vagy nem mész többet hozzá ezzel a bajjal. Meg van egy harmadik is: amikor visznek...ha érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!