Azt hiszem, alvászavarom van, kihez forduljak? L/15
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy éjjel sosem vagyok álmos egyáltalán. Szóval ha suli van,akkor három-négy között megyek aludni,és 6kor kelek is. Aztán egész álló nap fáradt vagyok,mindig akkor alszom,amikor a suliból hazajottem. Tudom,sokan azt gonodlják,hogy az a megoldás,hogy nem aludni napkozbe,és hamar elmenni aludni,de nálam ez se mukodik. Ha nagy nehezen nappal ébren tartom magam,akkor is felélénkülök egész éjszakára...ha három napig nem aludnék,akkor is éber lennék éjszaka. Nem tudom mit csináljak,mert napközben az alvás sokszor elveszi a idot a tanuláshoz,és suliba meg hulla fáradt vagyok,és csak azt várom,hogy hazamehessek. Szerintetek mit tegyek?
próbáld azt, hogy ne menj haza iskola után. szervezz valami programot, ahol mások is ott vannak. és ezt egyre hosszabban. nálad már az is jó lenne, ha mondjuk este hatig kihúznád és akkor aludnál el, mert akkor sacc kettőkor kelnél :) amitől már friss lennél napközben. és szép lassan óráról órára lehetne aztán kijjebb tolni.
ami még fontos, hogy ha valahogy sikerül visszatolni az alvás ritmusodat, akkor utána nagyon kell figyelned rá hónapokig, hogy nem maradj fönn tovább, kapcsold ki a gépet. mert gyorsan szétcsúszik megint.
2013. márc. 26. 05:56
4/5 anonim válasza:
Nekem is az volt, sőt asszem kezd újra előjönni. Ha még nem próbáltad, akkor próbáld meg azt hogy este iszol citromfű teát, aztán hallgatsz egy kis relaxációs zenét (tengeri hullámok, erdő hangja stb.) egy csomó ilyen van a youtube-on. Vagy esetleg egy bögre langyos, mézes tejet. Nekem egy ideig használtak ezek, remélem neked is használni fognak, és azt is remélem, hogytartósabban, mint nekem. 16/L
2013. márc. 26. 21:17
5/5 anonim válasza:
Ha fogasztasz kólát, csokit akkor csökkentsd a mennyiséget, figyelj oda hogy milyen üditőben, rágcsában mennyi az energia tartalom :)
én is sokáig alvás zavarral küszködtem és leáltam a kólával és már jobban tudok aludni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!