Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S! Tudtok ongyilkossagi...

S. O. S! Tudtok ongyilkossagi gondolatok eluzesehez tippeket? Mit tegyek?! Valami otletek ahhoz, hogy jobbra forduljon az eletem?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkozok az ongyilkossagon, foleg az utobbi evben. Igazabol nem szeretnek vegetvetni az eletemnek, de sokszor annyira maganyos, szomoru vagyok.

Legtobbszor azt tapasztalom, hogy senki sem szeret, senkinek nem vagyok fontos es felek, hogy ez igy is van! Pl. ma megkertem azt az osztalytarsnomet, baratnomet akivel a legjobban egyezek, hogy varjon meg. Tornank volt es en kesobbre keszultem el. Errefel az mondta, hogy :"megtalalsz minket, mi most elmegyunk". Lehet igy leirva nem annyira durva, de amikor naponta tobbszor ateled, latod, hogy egyesek milyen lenezoen neznek, hogy viselkednek veled, sokkal rosszabb. Osszesen kb. 3 lany van az osztalybol akik "turhetoen" viselkednek velem, de ok is legtobbszor a sajat baratnoikkel vannak.

A kiskorombol nincsenek valami jo emlekeim. Ovodas korom ota megalaztak, csufoltak, meg el se erintettek. Ha pl. tornaoran valakikkel egy csapatba kerultem, akkor mar semmi lelkesedesuk nem volt, biztosan tudtak, hogy vesztenek es loktek at a masik csapatba.

Most ne mondjatok, hogy beszeljek az osztalyfonokommel, tanaraimmal a helyzetemrol. Az oszink tudja meg legkesobb, hogy mi tortenik az osztalyban.

A szuleim sokat veszekd-tek es veszekednek, a testverem pedig nem teljesen normalis. Erre meg ratevodik az is, hogy eleg szegeny csaladba szulettem.

Holnap kapjuk a vakaciot, mert Romaniaban lakok es itt roman husvetra adjak ki. Fogalmam sincs mit fogok csinalni. A vakaciok sokszor unalmasabbak, minthogy mennek suliba es talalkoznak az osztalytarsaimmal. Mit ajanlotok mivel toltsem el az idot?

Kulsore se nezek ki valami jol. Nem mondom hogy ronda vagyok, de szep se vagyok... plusz eleg kover is vagyok.(153-155\58-60 kg). Senki se mondta soha hogy szep vagyok. Tobbszor nekikezdtem fogyokurazni, de hamar feladom. Kb. ugy van, hogy reggel ok es delutanra mar melleeszek.

Nagyon sokat tudnek meg irni, de nem akarlak untatni titeket.

Ezeket leirva meg bogni is elkezdtem. Na szuper!

Roviden: onbizalmam = 0

osztalykozosseg = 0,....

Mit tehetnek hogy ne legyek ennyire szomoru, maganyos es onbizalomhianyos? Hogyan szerezhetnek baratokat? Mit tegyek, hogy jobba forduljon az eletem es hogy ne akarjak ongyilkos lenni?

15\L

U.I:Ezt a kerdest meg feltettem egy masik kategoriaba, nem a megfelelobe

2013. ápr. 4. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg kellene találni mi az a szellemi vagy fizikai tevékenység, ami boldogít téged.
2013. máj. 13. 20:15
 12/14 anonim válasza:

Ahhoz hogy ne akarj öngyilkos lenni, akarnod kell élni!

Hallgass egykét belföldi rock számot és szarj le mindenkit, aki nem kedvel. A súlyoddal meg ne törődj. Először is azért mert fiatal vagy, másodszor meg azért hogy ha szeretsz enni, az nem bűn. Dagadtan és anorexiásan is ugyan az az ember leszel. Ha nagyon zavar, de nem akarsz lemondani az evés örömeiről, akkor kezdj el sportolni valamit és kész.

Az öngyilkosság pedig meg se forduljon a fejedben! Te is a világ része vagy, nem vagyok vallásos ember, de egy igaz törvény van: csak is Isten joga eldönteni hogy él vagy hal.

Képzeld... Bár én fiú vagyok, de ugyan ebben a cipőben jártam. Óvoda középcsoporttól, egészen a középsuli 11. osztályáig. Én is gondoltam az öngyilkosságra, de arra is hogy mi értelme lenne? Persze most sem vagyok akkora v Don huan... De ott tartok hogy egy hosszú hajú fess rocker gyerek vagyok, aki egyetemre készül jövőre, bulikra koncertekre jár a haverjaival, tudok táncolni a diszkóban (józanul is!), és csapom a szeled egy lánynak, akit nagyon szeretek.

Ha megölöd magad akkor belepiszkítasz a világ rendszerébe és nem hagyod hogy a hernyóból, gyönyörű pillangó válhassék

Ha van kedved dumálni, akkor küldj privát üzenetet nyugodtan és meghallgatom minden gondodat.

Ne feledd: a világnak csupán a 30%-át lakják értelmes emberek, de csak fel a fejjel!

2013. máj. 20. 16:11
 13/14 anonim válasza:
Ja és... 19/F vagyok ;)
2013. máj. 20. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen barátok nem igaz barátok és nem érnek annyit h miattuk ereidet vagdald v begyógyszerezd magad én annó ép miattuk kerültem a pszihiátriára mert csufoltak.És hidd el az a hely még az iskolánál is rosszabb.A másik dolog meg az hogy igaz barátokat akkor fogsz találni mikor bajba leszel.Mert az igaz barát akkor jön mikor mindenki más elmegy.az igaz barát bajban is barát.Az igaz barát ismeri minden rosz tulajdonságodat rigolyádat mégis szeret.
2013. júl. 19. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!