Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 17/f azt hiszem számítógép-füg...

17/f azt hiszem számítógép-függő vagyok. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Számítógépet írtam nem internetet/facebookot. Mert a facebook meg az összes többi közösségi oldal (gyk-t kivéve hidegen hagy).

A gond a számítógéppel van. Egy idő után kényszert érzek hogy ideüljek, és gépezzek/zenét hallgassak. Ez a tanulás rovására is megy sajnos. És azt sem mondhatom hogy világmegváltó dolgokat csinálnék, ugyan vannak dolgok amik hasznosak amiket gépen csinálok, de többségében teljesen haszontalan időtöltés.

Szóval, mit tudok kezdeni? Megtudom oldani egyedül? Forduljak vkihez? Szülőhöz (csak anyuhoz tudnék), vagy szakemberhez?

Hálás lennék a válaszokért, üdv

2013. márc. 31. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
sajnos én is ezzel küzdök, mióta a bátyám nekem adta a laptopját, azóta egész napokat töltök gép előtt, ami sok minden rovására megy, úgy érzem, ideje lenne szakeberhez fordulnom
2013. márc. 31. 19:37
 2/6 anonim válasza:
Menj csajzoni
2013. márc. 31. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyen időben, ilyen hosszú tél után, ez még mondható normálisnak.

Ha jön a jó idő, és akkor is csak a gép előtt ülsz, akkor van baj. Próbálj a barátaiddal programot szervezni, vagy vállald be hogy te jársz otthonra bevásárolni, vagy bármit, amihez ki kell menni a házból/lakásból.

Attól talán felpörögsz kicsit. Az otthon ülés lustává tesz, sajnos ez is egy ördögi kör. Szedj vitaminokat ha úgy érzed semmi kedved kimenni.

2013. márc. 31. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Ezzel én is így vagyok:

most a tavaszi szünetben napi 24 órából 15-öt gép előtt töltöttem.

Iskolai könyv nem volt a kezemben.

Persze a gépen én is többnyire olyan dolgokkal foglalkozok, aminek semmi értelme, se haszna valójában.

2013. márc. 31. 23:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 1. 23:14
 6/6 anonim válasza:
kapcsold ki! XD
2013. ápr. 2. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!