Számítógép függő vagyok mit tegyek?
Már kb. másfél éve az megy hogy hazajövök a suliból
ledobom a táskámat és bekapcsolom a gépet.Már a legjobb barátaimmal is szinte semmit nem vagyok.De ráadásul még
lusta is vagyok mint a dög.
Ti mit tanácsoltok?
Nos:
Ha a gép előtt vagy, az még önmagában nem baj. Én is egész nap a gép előtt vagyok. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy mit csinálsz közben / mellette:
Nekem a számgép egy hasznos eszköz, amivel elvégzem a munkámat, kapcsolatot tartok emberekkel, választ keresek (és találok) a megodandó dolgaimra, könyveket olvasok (pdf-ben...) stb.
Pihenésképpen néha felnézek ide is.
Ha viszont játékkal töltöd az időt, az baj. szerintem időpazarló hülyeség. Mondom én, akinek napi 48 óra is kevés lenne néha.
Ha pedig van szabadidőd, akkor szépen gondolkozz el rajta, hogy mit is szeretnél kapni az élettől. Írd le akár a kedvenc szövegszerkesztődbe, vagy egy lapra. Ezek után a Google a legjobb barátod, ha ezekre meg akarod találni a megoldást.
Ami a barátokat illeti: Nekem egy szem barátnőm van összesen, nincsenek haverok, nem is hiányoznak. Észrevettem ugyanis, hogy a körülöttem lévők mindig csak szívességeket kérnek, de tojnak rám ha nekem kéne valami.
Ami a lustaságot illeti: Kávé, friss levegő, egy kis biciklizés, multivitamin, aztán mindjárt jobban van az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!