Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Számitógép függő vagyok,...

Számitógép függő vagyok, hogyan tudok leszokni?

Figyelt kérdés

Már pár éve minden szabadidőmet(ami elég sok) a gép előtt töltöm. Sajnos ez idő alatt elvesztettem a legtöbb barátomat és az önbizalmam. A suliból hazaérve mindig egyből a géphez megyek ebéd után és képes vagyok estig játszani/szörfözni. Hétvégén is egész nap a gép előtt vagyok. Gyakorlatilag az iskolán kivül nincs életem :( Ezért a segitségeteket kérem. Ha van valakinek ilyen téren tapasztalata kérem irjon.

Előre is köszönöm a válaszokat. 17/F

2009. dec. 30. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

egyszerű, mozdulj ki, hívj másokat, visszakaphatod a barátaidat is. szervezz programokat, menjetek bulizni, kiállításokra, moziba vagy csak teázni, hidd el, könnyebben telik az idő is, és egy idő után rájössz, h ezek a dolgok sokkal fontosabbak, mint a sz.gép. és akkor már nem is ülsz elé, esetleg csak az e-mailjeid miatt :))

sok sikert!

2009. dec. 30. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Én tavasszal jártam így, de idejében (4 hónap után) felismertem a bajt. Egy online stratégiai játék bolondított meg. Erőt vettem magamon és kiléptem a játékból - sokáig hiányzott, de nem léptem vissza!

Ez szenvedélybetegség barátom. Ugyanolyan, mint az alkohol vagy a nikotin függőség. Sok erővel és akarattal le tudsz lehet róla szokni, mint minden más szenvedélyről.

2009. dec. 30. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
Kapcsold ki.
2009. dec. 30. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Sportolj valamit, de ne olyat aminek már a gondolota is fáraszt. Hanem olyat amivel most is kacérkodsz.

Harcművészet, küzdősport, íjászat, konditerem, falmászás, airsoft. Kezd el, keress hozzá társakat. Már ennyivel is több lesz az életedben, és új barátokat találsz, akikkel szórakozni is járhatsz, és lesz barátnő is...

2009. dec. 30. 23:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,már évek óta.Nem tudom,hogy lehet megteremteni egy életet.Mármint egy gépen kívüli életet.Nem tudom,mit csinálhatnék gép nélkül.
2009. dec. 31. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem két lépésben kell a problémát megoldani. Hanem apránként, lépésenként,munka/tanulás, sport, kikapcsolódás, szórakozás, barátok, barátnő...
2009. dec. 31. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Add el a gépet, és hívd meg inni a barátaidat az árából :)
2010. jan. 1. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanigy vagyok ahogy leirtad, kérdező. :D . nincs kedved megadni az msn cimed? xD 16/L
2010. jan. 8. 11:43
 9/12 anonim válasza:
Nekem szerencsére egyre rosszabb a számítógépem, úgyhogy nem tudok játszani. De folyton csak arra gondolok, h milyen jó volt annó ingame élni az életem :) Én amúgy nem vagyok társasági ember, kifejezetten idegesít, ha sokan akarnak velem közös programot. Amikor játszok, sose zavar a tömeg, jól eldumálok mindenkivel. Még mindig hiányzik, sztem rosszabb, mint a heroin. Nemrég kezdtem el melózni, és már azon gondolkodom, kéne venni 1 új gépet. Miért nincs anonim kockák klubja? Jól jönne néha a segítség :)
2011. febr. 7. 17:23
 10/12 anonim válasza:
ÉN MÁR lv.150es mage vagyok!!! :PPPPPPPPPP
2012. máj. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!