Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez az irreális...

Mitől lehet ez az irreális félelem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszaban előjöt a félelmem az erősebb emberektől. Most hétvégén is voltam egy buliban, ott voltak izmos fiúk. Az egyikőjük az egyik barinőmmel elkezdett bírkózni, persze csak játékból. Ez szörnyű nyogtalanságot generált bennem. Tudatusan tudtam, h semmit nem tennének velünk vagy ilyesmi, de szorongtam. Nem tudom mitől van ez. Ha velem csinálta volna nem is tudom mi tört volna ki belőlem. Semmi olyan dolog nem tortent az életembe, amit ez a szituáció előhozhatott volna belőlem. Nem vertek meg kiskoromban sosem, stb. Valakinek hasonló? mit tehetnék ez ellen?
2013. márc. 31. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
szedjél Sedatif PC homeopátiás gyógyszert,csak a ilyen esetekre,és elmúlik a szorongás!
2013. márc. 31. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Má akinek elmúlik.
2013. márc. 31. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy is szorongós vagyok elég komolyan, de ez most valahogy más. A homoepátiás szerek messze nem használnak már, az elején még igen.
2013. márc. 31. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!