Ezen tud segíteni pszichológus?
Vonzom a PPP-ket (pedofil perverz pszichopata).
Már nem vagyok gyerek, de kb. 14 éves korom óta jelen van az életemben ez a probléma.
Egyszerűen én már minden férfitól félek, senkit se tudok közel engedni magamhoz, várom, hogy mikor bújik elő belőlük az állat és rontanak nekem.
Az anyám 1 évvel ezelőtt komolyan rá kérdezett, hogy megerőszakoltak-e.
A válasz testileg nem, de lelkileg ronccsá tettek. Ismeretlen idős férfiak rontanak rám random még fényes nappal is. A buszon, az utcán akárhol.
Egyszer egy férfi elém ugrott a semmiből és elkezdett fojtogatni miközben azt kiabálta, hogy megdöglesz, lehámoztam magamról -az amúgy részeg ürgét- és futottam tovább. Rengeteg ehhez hasonló sztori van még a tarsolyomban.
Tegnap pedig a buszon egy nagy darab férfi molesztált meg. Beült mellém, hozzám simultaz előttem lévő székre támaszkodott, és keményen az arcomba bámult, elkezdett lihegni, cuppogott 20 percig és egy adott megálló után hívott, hogy szálljak le vele, de nem is hívott hanem felszólított, folyamatosan motyogott. Aztán amikor leszállt az arcom mellett fogdosta az üveget csókolgatta a kezét, amit eltörölt az üvegen..
Erős lány vagyok, de miután én is leszálltam a buszról majdnem elsírtam magamat. Havonta 1x értem kell jönnie a bátyámnak, mert ilyen vagy hasonló incidens történik.
Nem öltözködök kihívóan, nem sminkelem magamat, egyszerű és átlagos vagyok még is folyamatosan betalálnak.
Már teljesen kivagyok, ilyen események után napokig nem tudok aludni, mert a sötétben folyamatosan csak rájuk gondolok, a szagukra, ahogy lihegnek, arra amit mondanak. Folyamatosan rémálmaim vannak, heti/napi rendszerességgel, üldöznek, fogva tartanak vagy épp megerőszakolnak.
Senkivel se tudok ép kapcsolatot ápolni, egyszerűen nem tudok új ismerősöket szerezni, mert félek tőlük, ridegnek tekintenek és végül emiatt megszakad a kapcsolatunk.
Az interneten is próbáltam már ismerkedni de képtelen vagyok a személyes találkozásra, túlságosan félek, hogy egy beteg ember az.
Van rá esély, hogy ezen tud segíteni pszichológus????
Te jó ég... ilyen komolyan van?? :o Igen, keress fel egy pszichológust, mert addig míg ezt nem tudod leküzdeni, sosem lesz normális párkapcsolatod!
Ezeket az embereket meg nevesd ki, vén kéjencek :D
Ezt nagyon könnyű mondani, de ilyen esetekben komolyan félted az életed.
Vannak az alkoholista csövesek akiknek azt mondod, hogy jolvan papa húzzál innen, és elmennek. De akiknek látod a szemében, hogy betegek, azokhoz nem fogsz csak úgy hozzá szólni. Igazából bármit mondhatnék azt is bátorításnak vennék.
Meg van az amikor már szinte senki se hisz neked. Ennyiszer nem történhet meg ugyan az. Folyamatos vélemények a "túlreagálod", "csak beképzeled".. És eljön az az idő amikor már te se hiszed el, és megkérdőjelezed saját magadat, hogy tényleg csak üldözési mániám van és csak túlreagálom. Aztán jön egy ilyen elmebeteg aki esetlegesen megfojtogat, hazáig követ, vagy akármi.
Már senkinek se mondom el szívesen, a családomban sem tudok nyíltan beszélni erről, mert a férfiak nem hiszik el, anyut meg már nem akarom evvel terhelni. Lassan 20 éves vagyok, de folyamatosan szükségem van a bátyámra, mert egyedül képtelen vagyok haza jutni.
Budapest mellett.
Az utasok? Néznek mint Rozi a moziban, bambulnak mint borjú az új kapura.. Még tudnék pár hasonlatot.
De nem csak velem, egyszer egy cigány srác felpofozott egy számára is halál ismeretlen lányt, mert mi az hogy ránézett.. Senki meg se moccant, semmi nem történt.. A lány átfutott a busz másik felébe és bőgött, a következő megállónál leszállt a csávó. És aztán kezdték el felemelni a hangjukat az utasok és akkor mentek oda a lányhoz segíteni. De e mellé az is hozzá jön, hogy persze én sem emeltem fel a hangomat, de nem hiszem, hogy az 50 kilós 18 éves lánynak kéne, miközben ott voltak az életerős húszaséveikben járó fiatalemberek is, na meg persze a buszsofőr és folytathatnám...
Engem is volt már, hogy betaláltak, ilyenkor az ember tényleg nem tudja felpofozni őket, vagy keményen beszólni nekik, van, főleg, hogy van köztük, akit kifejezetten ez izgat... szerintem keress fel egy pszichológust mindenképp,ő tud segíteni, remélem, ha így lesz, javul is a helyzeted.:)
plusz, ha az anyagi helyzetetek megengedi, szerintem baromi sokat segítene rajtad egy kocsi, hogy legalább este, vagy ha messzebb mész, azzal közlekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!