Ezen tud segíteni pszichológus?
Vonzom a PPP-ket (pedofil perverz pszichopata).
Már nem vagyok gyerek, de kb. 14 éves korom óta jelen van az életemben ez a probléma.
Egyszerűen én már minden férfitól félek, senkit se tudok közel engedni magamhoz, várom, hogy mikor bújik elő belőlük az állat és rontanak nekem.
Az anyám 1 évvel ezelőtt komolyan rá kérdezett, hogy megerőszakoltak-e.
A válasz testileg nem, de lelkileg ronccsá tettek. Ismeretlen idős férfiak rontanak rám random még fényes nappal is. A buszon, az utcán akárhol.
Egyszer egy férfi elém ugrott a semmiből és elkezdett fojtogatni miközben azt kiabálta, hogy megdöglesz, lehámoztam magamról -az amúgy részeg ürgét- és futottam tovább. Rengeteg ehhez hasonló sztori van még a tarsolyomban.
Tegnap pedig a buszon egy nagy darab férfi molesztált meg. Beült mellém, hozzám simultaz előttem lévő székre támaszkodott, és keményen az arcomba bámult, elkezdett lihegni, cuppogott 20 percig és egy adott megálló után hívott, hogy szálljak le vele, de nem is hívott hanem felszólított, folyamatosan motyogott. Aztán amikor leszállt az arcom mellett fogdosta az üveget csókolgatta a kezét, amit eltörölt az üvegen..
Erős lány vagyok, de miután én is leszálltam a buszról majdnem elsírtam magamat. Havonta 1x értem kell jönnie a bátyámnak, mert ilyen vagy hasonló incidens történik.
Nem öltözködök kihívóan, nem sminkelem magamat, egyszerű és átlagos vagyok még is folyamatosan betalálnak.
Már teljesen kivagyok, ilyen események után napokig nem tudok aludni, mert a sötétben folyamatosan csak rájuk gondolok, a szagukra, ahogy lihegnek, arra amit mondanak. Folyamatosan rémálmaim vannak, heti/napi rendszerességgel, üldöznek, fogva tartanak vagy épp megerőszakolnak.
Senkivel se tudok ép kapcsolatot ápolni, egyszerűen nem tudok új ismerősöket szerezni, mert félek tőlük, ridegnek tekintenek és végül emiatt megszakad a kapcsolatunk.
Az interneten is próbáltam már ismerkedni de képtelen vagyok a személyes találkozásra, túlságosan félek, hogy egy beteg ember az.
Van rá esély, hogy ezen tud segíteni pszichológus????
Remélem azóta jobban vagy, és jobb lett az életed!
Megérdemelnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!