Monoton felerősödő hangok, "roham"?
Segítséget szeretnék kérni, de tapasztalatok, esetleg"sorstársak" is írhatnak. Szívesen fogadok tapasztalatokat, vagy tippeket.
A Sztori.
Nem túl gyakran, és rendszertelenül, van mikor fél évig semmi, aztán hetente többször történik velem egy olyan dolog, hogy pl zenét hallgatok, és internetezem.Egyszer csak a hangok felerősödnek, és egyre hagosabban hallom az óra kattogását, idegesebben a billentyű lenyomását, a zene ami szól, függetlenül hogy milyen előadó, egy hangszintre csúszik az összes hanggal. Idegesítő, sőt félelemkeltő érzetet adva ezzel. Egyhangúvá, egysíkúvá, kiszámíthatóvá válik a mozgásom, kicsit talán robotosnak érzem. A hangszint, hangsúlyt sem tudom egyértelműen eldönteni, talán férfi hang.Monoton, egyhangú, és bántó, úgy értem, dühös.
Talán egy gyermekkori ismétlődő monoton álmommal tudom összehasonlítani, ha álom volt egyáltalán.
Nem tudom mi ez, próbáltam "bent maradni" ebben az állapotban, hogy megfejtsem a miértjét, vagy hogy mi okozza, de sosem jutottam tul messzire.
Nem zavar sem a hétköznapokban sem a munkámban, mert ha kizökkentem magam a dologból, néhány perc alatt elmúlik
Előre leszögezném, évek óta "megvan" ez a dolog, sosem parancsolgatott,sosem képzeltem tárgyakat, embereket...
Próbáltam rákeresni a dologra de a skrizon kívül mást nem igen találtam.
Minden ötlet érdekel
Köszi előre is.
Sajnos nem sikerült.
Azt tudom meg akadályozni, hogy durván elő jöjjön. Érzem a kezdeti szakaszt és ki tudom zojkenteni magam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!