Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás, fóbiák, pánik...

Szorongás, fóbiák, pánik könyvet alkalmazza valaki, és ha igen milyen hatásfokkal?

Figyelt kérdés
Milyen probléma miatt kezdted olvasni a könyvet? A könyv írja, hogy nem árt hozzá egy tanulótárs. Neked van? Nekem nincs. :-( Hol tudnék beszerezni egyet? :-)
2013. márc. 29. 14:31
 1/4 A kérdező kommentje:

Az én problémáim a következők, amelyek miatt olvasom:

- enyhe szociális fóbia,

- túlzott tetszésigény, megfelelési kényszer,

- önbizalomnövelés,

- cél, hogy jobban kiálljak az érdekeimért,

- magabiztosabb legyek,

- ne féljek annyira az új helyzetektől,

- leküzdjem a konfliktuskerülésem

30 éves nő vagyok. Jó úton haladok, azt hiszem.

2013. márc. 29. 14:33
 2/4 tetris ***** válasza:
91%
Ezek a "tünetek" amiket leírtál, nem utalnak semmilyen szorongásra, sem fóbiára. Nincs neked semmilyen bajod, csak igényes vagy önmagadra. Ez nem kóros.
2013. márc. 29. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, de a könyv címe egy kicsit félrevezető szerintem. Igaz, hogy nem vagyok sem pánikbeteg, sem nem szorongok, mégis mintha nekem találták volna ki a könyvet.
2013. márc. 29. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Beírtam a Googliba egyszerűen a könyv címét. Ezt ( többek között) dobta ki. Nézd meg, és rögtön jó úton jársz.

2013. márc. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!