Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől volt ez az érzés?

Mitől volt ez az érzés?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt este nem volt jó a gépem nem tudtam megcsinálni és ráadásul még apám is csesztetett és hirtelen elkezdtem sírni és egyre jobban. És kapkodtam a levegőt,nagyon rosszul éreztem magam, olyan érzésem volt mintha mindjárt meghalnék!! :S Mitől van ez?? De én ilyen jelentéktelen dolgok miatt nem szoktam sírni!!
2009. szept. 18. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Felhergelted magad!Sajnos előfordult ez már velem is. Aztán bepánikoltál, hogy nem kapsz levegőt, ettől mégjobban fulladtál. A megoldás: nyugalom, mély lélegzet.

Ha máskor is előfordul, más szituációban, akkor lehet más is. Én asztmás vagyok, befulladtam már erős fizikai terhelésnél is...

de gyanítom, hogy már feszült voltál valami más miatt is, és sikerült rendesen felhergelned magad... Nyugalom, mert nagyon nem jó érzés. Figyelj arra hogy ne legyen benned feszültség!!

2009. szept. 18. 12:01
 2/4 anonim válasza:
lehet hogy egy kicsit kivagy idegileg, faradt vagy, nem jol mennek a dolgaid! Mikor sok "jelentektelen" dolog osszegyulik, elofordul az ilyen reakcio. Probalj meg egy kicsit lazitani, neked tetszo dolgokat csinalni, kenyeztesd egy kicsit magad!
2009. szept. 19. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
enyhe pánikrohamod volt. ne izgulj majdnem minden ember átél élete során ilyet. én sajnos többször is átéltem mert pánikbeteg vagyok. pihenj sokat,igyál sok vizet és szedj vitaminokat. főleg B-ket és magnéziumot! hidd el segít. Esetleg a hormonok is közrejátszhatnak,stressz miatt is akár.(ha szereted a teákat, igyál citromfű teát, vagy mentát!)
2009. szept. 20. 12:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2009. szept. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!