Betegesen félek tőle! Mit tegyek ellene? 15/L
Sokszor kijött a számon az a bizonyos herpesz. Borzalom, félek tőle hogy kijön...
Sokat jár rajta az agyam, hogy nehogy kijöjjön. ( Van barátom, most lesz szünet, nem akarom hogy tönkre tegye)
Most ettem ananászt, remélem az csípte ki a szám... be vagyok sz*rva.. :(
Van valami gyógyszer, ami ez ellen van kifejlesztve, hogy megakadályozza a kiújulását? Már betegesen felkelek este és a tükörhöz rohanok.. Segítsetek kérlek!!!
2! ne magadból indulj ki..
többieknek is először köszi, és épp az hogy nem akarok rá gondolni.. próbálom lefoglalni magam.. de nem megy :( Ez hogy rágondolok és kijön még jobban idegesít..!
Hát, nem tudsz sajnos sokat tenni, mert ez egy makacs vírus, de ha ott lesz nálad mindig egy jól bevált kenőcs, az szerintem megnyugtat.
Másik lehetőség, hogy van egy ún.Voll terápia, ami állítólag akár véglegesen elmúlaszthatja a herpeszt is.
Figyu, én a körömrágásról úgy szoktam le, hogy vettem egy gyönyörűszép színű körömlakkot, és ha kilakkoztam vele a körmöm, nem vitt rá a lélek, hogy elrontsam rágással.:D Így szépen megnőtt, megerősödött, és le is szoktam a rágásról.
Az nem működne, hogy pl. egy szép rúzzsal kirúzsozod magad? Persze szigorúan úgy, hogy az ujjadra kened, és úgy a szádra! Akkor nem piszkálsz oda, nem fertőzöd el, és egy idő után el is felejtesz a szádra gondolni? Naa milyen ötlet?:)) Plusz a rúzs azt hiszem szárít is egy kicsit, hátha gyorsabban elmúlik, vagy ki sem újul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!