Mit tudna velem kezdeni egy pszichológus?
"Mit tudna velem kezdeni egy pszichológus? "
Ha nem mész el hozzá, vagy nem mondasz neki semmit, akkor nem tud veled mit kezdeni.
Hidd el, előbb-utóbb menne, de értem, hogy miről beszélsz. Arra is ugyanúgy elhatározhatod magad, még ha sok falat is át kell törnöd hozzá és nem sikerül feltétlen első nekirugaszkodásra.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de ilyenkor az is motivál, ha magán pszichológushoz mész ahol ugye elég jelentős összeget hagysz ott egy óráért. Még ha az elején nehéz is beszélni, ez a tényező és húzni fog afelé, hogy kell, mert fogy az idő, fogy a pénz, meg az, hogy továbbra is rosszul érzed magad, pedig te gyógyulni akarsz.
Én is megkérdezem:
Mit tesz a pszichológus, ha elmondok neki valamit az Életemből, elmondom a problémáimat?
Talán "Ő" rávezet. hogy mit tegyek, ha teszem azt beszélgetek vele???
Ha elbeszélgetek vele, együtt a megoldást keressük, miért lesz nekem majd attól jobb, mint, ami eddig volt???
Talán meg is találtam a választ a kérdéseimben???
Az biztos, hogy nem ugyanúgy fog veled beszélgetni a rokonoid.
És te sem ugyanúgy fogod érezni magad közben, az is biztos!
És amikor a beszélgetés végén eljössz onnan, akkor is egészen máshogy fogod érezni magad, mint amikor oda bementél.
És biztos, hogy jó egészen máshogy fogod érezni magad, mint mikor a rokonaiddal való beszélgetés után eltávozol arról a helyszínről!
Szóval ezt akartam írni az előbb:
Biztos, hogy nem ugyanúgy fog veled beszélgetni, mint a rokonoid.
Ngyságrendekkel jobb.
Össze se lehet hasonlítani.
Ég és föld a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!