Meg akarok halni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb. 3 éve 17 éves korom óta tart nálam a "depresszió". Eddig kiprobáltam mindent ami enyhítene sportoltam, hangszeren játszottam ezt meg azt csináltam de semmi jött be mert valahogy nem nagyon szeretem az embereket.Mostmár már semmihez nincs kedvem, nem érdekel semmi, nem köt le semmi se sport se semmi. Semmi "értelmet" nem találok az életnek mert tényleg egyszerűen semmi nem érdekel. 21 f2013. márc. 17. 00:07
1/2 anonim válasza:
írj egy bakkacs listát,aztán ha ki van pipálva minden,utána csináld.
pl 50-100 nő megdugása,utcai verekedés,merülés ketrecben fehér cápák közé.
jah!
és méress egy tesztoszteron szintet,mert a depit férfiaknál 90%ban az alacsony tesztó szint okozza,ami kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!