Valaki esetleg aki ugyanilyen gondokkal/félelemmel küzd?
Én pánikbeteg és depressziós vagyok sajnos :( 1évig szedtem rá gyógyszert de aztán úgy döntöttem hogy abbahagyom mert csak híztam tőle és nagyon nem is használt...Talán egy kicsit mert utána mikor abbahagytam akkor valamivel jobban voltam..De az utóbbi időben nagyon rosszul vagyok mindennap csak a szenvedés..Nem merek emberek közé menni,félek attól ha boltba kell mennem főleg ha nagy bevásárlóközpontba,rettegek a buszozástól(egyik nap is buszoznom kellett és egész úton rosszul voltam hallucináltam izzadtam kettőslátásom volt egyszerűen majdnem megőrültem :( ) Nagyon rossz így élni állandó halálfélelemmel...Orvoshoz nem akarok menni mert az csak felírja a nyugtatókat meg a sok erős gyógyszert amire nekem nincs szükségem..
Valaki tud valamit tanácsolni??Megköszönném
komolyan ilyen szinten éreztetik veled ezt? A saját családod is?
Amúgy azt én is tapasztaltam, hogy aki nem küzd hasonló gonddal, vagy küzd, de nem hajlandó bevallani magának (anya pl, mindig valami megfázásfélével magyarázza rosszulléteit), nem igen látja be, hogy vannak lelki problémák is :P. Ezzel eddig nem nagyon tudtam mit kezdeni sajna.
Ez így valóban nem lehet könnyű :/. De az interneten rendeteg olyan lehetőséget találhatsz, ahol sorstársakkal beszélgethetsz a gondjaidról. Tudok egy ilyen facebook csoportól is, illetve nem tudom mennyit tudnál terápiára költeni, de ha nem sokat, akkor ez egy jó lehetőség [link] ... itt különböző önsegítő csoportok vannak, amik ingyenesek, ha jól tudom 500ft rezsihozzájárulást kérnek. Amúgy az oldalon vannak rendes terápiás csoportok is, amik sokkal olcsóbbak, mint máshol :).
De ha gondolod én is szívesen levelezgetek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!