Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme így az életnek?...

Mi értelme így az életnek? Öngyilkossági gondolataim vannak.

Figyelt kérdés
Nincs munkám, nincs barátnőm, nincsenek barátaim, az életben csak rossz ért, jót szinte nem is tudnék említeni. Anyám utál, ahol tud, belém rúg. Apám több éve meghalt. Próbáltam változtatni a helyzetemen, eljártam szórakozóhelyre, sportoltam, próbáltam keresni valamit magamnak, ami leköt, valami célt, de semmi. Úgy érzem nincs miért élnem, nincs miért felkelni reggelente. Bármit teszek, mindig elbukok. Így nincs értelme élni.
2013. márc. 5. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Szerencsétlennek érzed magad egészséges emberként?

Akkor vess ide egy pillantást és gondolkozz el! Aztán irány a pszichológus.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA

2013. márc. 6. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon unalmas már ez a szerb alak. Ennek az embernek minden megadatott az állapota miatt (vagyon, barátok, stb. Egyszer betenném egy otthonba, ahol a sorstársai vannak. Az után legyen ilyen motivésön szpíker.
2013. márc. 7. 19:18
 13/21 anonim válasza:
100%

Nagyon unalmas már ez a szerb alak. Ennek az embernek minden megadatott az állapota miatt (vagyon, barátok, stb. Egyszer betenném egy otthonba, ahol a sorstársai vannak. Az után legyen ilyen motivésön szpíker.

Kedves utolsó válaszoló. Mindenkinek az adatik meg, amit elér. Mindenki azt ér el, amiért küzd. Ennek az embernek az állapota miatt tudod mi adatott meg legelőször? A felismerés, hogy ő nem olyan, mint mások. Gondolod, hogy ez egy pillanat alatt feldolgozható élmény volt számára? És meg ne sértődj, de látva az ő életfelfogását és másokhoz való hozzáállását, valamint látva a tiedet, szívesebben ennék az ő barátja. Irigy és mogorva emberekkel senki nem barátkozik szívesen. Még egy másik irigy és mogorva ember sem.

Furcsán van kódolva egyes emberek agya. Ránéznek valakire és azt hiszik, mindent tudnak róla. Látják, azt, amit elértek. De hogy ennek mi volt az ára, az már kit érdekel igaz? Cserélnél vele? Élnél kezek és lábak nélkül?

2013. márc. 7. 23:41
 14/21 anonim válasza:
Az előző válaszom elején téged idéztelek, nem tettem idézőjelbe, a később érkezőknek jelzem, mielőtt még engem találnának meg keresetlen szavakkal...
2013. márc. 7. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:

"A felismerés, hogy ő nem olyan, mint mások. Gondolod, hogy ez egy pillanat alatt feldolgozható élmény volt számára? "

Szerinted az otthonokban lévő leselejtezett emberek nem ismerik fel ugyanezt saját magukról? Annyi a diffi, hogy belőle celebet csináltak, akit lehet mutogatni a kérdezőhöz hasonló, illetve a kitörési lehetőségekkel nem rendelkező embereknek. "Neki nincs keze lába, ti meg siránkoztok". Valóban nincs de volt olyan szerencséje, hogy felhájpolták és lett szép nagy bankszámlája, "divat barátja", rajongói, stb. Mit kellett ezért tennie? Semmit. Jó pofát vágnia a betegségéhez. Nekünk meg tolják a pofánkba, hogy mogorva, rossz emberek vagyunk, bezzeg szerencsétlen szerb gyerek micsoda jó ember (mert sérült). Mondom: nem tudom mi lett volna vele, ha őt is kiselejtezi a társadalom és nem hájpolják fel...

2013. márc. 8. 05:35
 16/21 anonim válasza:

Hogy mi lett volna vele? Ugyanaz, mint azokkal, akik bár nem kaptak nyilvánosságot, de volt bennük annyi életigenlés, hogy talpra tudtak állni, megtalálták az életben a jót, a saját céljukat és boldogok. Nem kell ahhoz kőgazdagnak lenni, hogy valaki szeresse az életét és szép élete legyen, viszont lehetsz sikeres és kőgazdag akkor is, ha nem vagy egészséges.

Mivel elkerülte a figyelmedet a kérdésem, még egyszer felteszem: te cserélnél vele? Élnél úgy, ahogy ő? Kezek és lábak nélkül?

2013. márc. 8. 09:23
 17/21 anonim ***** válasza:

"Mivel elkerülte a figyelmedet a kérdésem, még egyszer felteszem: te cserélnél vele? Élnél úgy, ahogy ő? Kezek és lábak nélkül?"

Igen, ha a körülményeit is megkapnám.

2013. márc. 8. 16:55
 18/21 anonim válasza:
Na persze... a kibicnek semmi sem drága. Ugye nem haragszol meg érte, ha ezt a kijelentésedet nem tudom komolyan venni, ilyen formán elhinni sem?
2013. márc. 9. 00:44
 19/21 Gege2012 válasza:
KEDVES KOMMENTELŐK NORMÁLISAK VAGYTOK? NINCS ANNÁL SZÉGYENTELENEBB DOLOG MINT LENÉZNI AZ ÖNGYILKOSSÁGBAN GONDOLKODÓKAT.lEGTÖBSZÖR CSAK EGY BESZÉLGETÉSRE LENNE SZÜKSÉGÜK UGYANIS ÁLTALÁBAN AZOK LESZNEK ÖNGYILKOSOK AKIK NEM TUDNAK FELDOLGOZNI VALAMIT.
2013. márc. 12. 20:08
 20/21 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
ide is olyanok irnak akiknek annyi tapasztalata van a lelki gondokkal hogy az lvl -100000....rossz passzban vagy...ezeket a gondokat megkéne szüntetni...vannak lehetőségeid hidd el...tudsz keresni...internet akár valóság...ismeros erzes...változásra van szüksége a helyzetednek...aki öngyilkos akar lenni annak van egy oka amit nem bir elviselni...jelenleg neked ez az allapot...de ki tudsz kerülni belöle és inkabb ez foglalkoztasson!
2016. aug. 16. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!