Devizahitelesként mi értelme az életnek, ha már a bankoknak kell élnem?
Ha van családod, akik szeretnek és te is szereted őket vagy saját családod van már, feleség, gyerekek, akkor pedig értük van értelme élni, ráadásul értük még felelősséggel is tartozol.
Egy hitelben mindig benne van a kockázat. Nem kicsi. Nem kell, hogy emelkedjen a törlesztő, elég ha az ember elveszíti a munkáját. És sajnos valakinél ez be is jön. Én is sok ilyen embert ismerek, aki szó szerint nyögik az adósságot, van mikor tudják van mikor nem tudják fizetni, de családosok és mindent megtesznek azért, ha a föld alól is, de összekaparnak annyit, hogy fizetni tudják.
Amúgy te még szerencsés vagy, mert van munkád és lehet hogy a nagy részét elviszi a hitel, de mennyivel rosszabb helyzetben lennél, ha nem volna munkád. Akkor már az sem lenne lehet meg, amire nyögöd a hitelt.
Kedves Köpőlégy!
Én nem értek hozzá, de a hitelt te vetted fel, vagy rád erőszakolták?
Kedves 6-os!
Ne engem biztass a jótanácsra, hanem adjál Te. Ha tudsz. De ahogy elnézem te sem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!