Depresszióval és öngyilkossági gondolatokkal kűzködök! Milyen helyekre fordulhatok Pécsen a gyógyulás érdekében? Létezik valami önsegélyező klub?
Figyelt kérdés
Évek óta beteg vagyok,már jártam rengeteg helyen, kórházban is voltam. Szeretnék segítséget kérni, hogy kijussak ebből. 20/L2013. jan. 2. 00:23
1/7 anonim válasza:
Szerintem érzelmi problémák lehetnek a háttérben és terápiára lenne szükséged.
2/7 anonim válasza:
Próbálj itt tanácsot kérni:
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már tényleg nagyon sok helyen jártam, szinte az összes helyi orvost ismerem.
2013. jan. 2. 13:46
4/7 anonim válasza:
Nem lenne kedved valahova leírni a történetedet? (blog, mail, stb) Én kiváncsi lennék rá..
Nem reklám de van egy blogom ahol arról írok, hogy hogyan gyógyultam fel több mentális problémából is.
Ha gondolod nézz rá: [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Évek óta írok naplót, de nem volt javulás. Sőt, útközben rájöttem, hogy mi miért van és csak rosszabb lett.
2013. jan. 2. 17:55
6/7 anonim válasza:
Az hogy rájössz hogy miért van az kevés.
Ha priviben leírod nekem nagyjából hogy mire gondolsz és mi a baj (konkrétumokra, személyes adatokra nem vagyok kíváncsi) lehet hogy tudok neked valamit javasolni. De az csak érzelmi problémára jó, tehát mindenképpen tudni kéne hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!