Itt mindenki meg akar gyógyulni?
én pl nem! szorongásos zavaraim vannak. a diagnózis igazából az h: tudatmódosító szer mellékhatásai miatt kialakult depressziós magatartás zavar. a dokik szerint szedek ilyen szorongásoldót mát nem, tavaly kaptam antidepresszánst is de nem vagyok valami nagy gyógyszer kedvelő nem hittem a gyógyszerekben soha. vettem már részt csoportterápián igaz az már vagy 5 éve volt de pszichiáternél 1 éve voltam beszéltem pszichológussal is aki megjegyezném 1 alkalom után azt mondta a szüleimnek h nem lehet velem mit kezdeni ha jót akarnak rakjanak ki az utcára mert úgy sem változom. majdnem így is lett de aztán valamiért mégsem! ez a betegség évről évre előjön hol jobb hol rosszabb de el nem múlik ha akarom ha nem. hiába voltak céljaim valahogy mindíg vagy meghátráltam vagy nem jött össze csak úgy..
azt is hozzá tenném h nem hibáztatok ezért senkit, nem okolom a szüleimet a tanáraimat senkit és b...tam el tisztában vagyok vele és egyre több szarság jön ki rajtam 3 éve minden tavasszal és nyáron előjön valami mentális betegség és k...vára elegem van magamból.. VAN EZZEL ÍGY MÉG RAJTAM KÍVÜL VALAKI????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!